DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep CEYLAN ve il teşkilatı Elazığ’ı karış karış gezmeye, esnaf ve vatandaşlara DEVA Belediyeciliğini anlatmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Şehit İlhanlar Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Recep CEYLAN, esnafları dinledi. Yüksek kira fiyatlarından dert yanan esnaf bu sorunların çözülmesini istedi. Esnafları dinleyen Recep CEYLAN Elazığ'ın esnafları için ürettikleri projeleri anlatarak destek istedi. Esnafların büyük bir ilgi ile dinlediği Ceylan esnafların özellikle park sorunları konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek bu sorunu çözeceklerini söyledi. 

ESNAFLARIMIZA ÖZEL ARAÇ PARK ALANLARI YAPACAĞIZ

Ceylan Elazığ'ın en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununun özellikle esnaflar için büyük bir sıkıntı olduğunu belirtti. İşyerlerinin yakınında araçlarını park edecek alanları olmayan esnafların nakliye, taşıma ya da ulaşım sorunlarını çözmek için easnaflara özel park alanları yapacaklarını belirterek şunları söyledi:'' Esnaflarımız Elazığ ekonomisinin bel kemiği. Esnafı kalkındırmak bu nedenle en önemli önceliklerimiz arasında olacak.Araç park etme konusunda ciddi sıkıntı yaşayan esnaflarımıza nefes aldıracak park alanları kazandıracağız. Böylece hem caddelerdeki araç kirliliği azalacak, hem de esnaflarımız araçlarını daha güvenilir bir şekilde muhafaza edecekler.

MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU

EVLENECEK GENÇLERİMİZ İÇİN KONFORLU SOSYAL TESİSLER YAPACAĞIZ

Ziyaretleri esnasında evlenmek için düğün yapacak olan gençlerin düğün masrafından yakındığını da belirten Ceylan bu konuda da DEVA olacak dev bir proje ile gençlere rahat nefes aldıracaklarını söyledi. Ceylan: '' Düğün salonu masrafı evlenmek isteyen gençler için önemli bir masraf kalemi. Bizler sosyal belediyecilik anlayışımız gereği şehrin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına da cevap vermek zorundayız. Evlenecek genç çiftlerimiz belediyeye ait konforlu tesislerde düğünlerini yapabilecekler. Sadece gençler değil.Sünnet, şölen, tanıtım gibi bir çok organizasyona ev sahipliği yapacak şık , konforlu ve modern bir tesis yapacağız.''

Editör: Haber Merkezi