Vatandaşların yoğun ilgisi ve destekleriyle oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Millet İttifakı adayı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun seçimi kazanması halinde Elazığ’da birçok farklılık yaşanacağını ve birçok hizmetin yapılacağı söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL açıklamalarını şöyle sürdürdü; 
“Vatandaşlarımızın bu seçime yoğun ilgi ve katılım göstermesi demokrasi açısından güzel bir durum. Vatandaşlarımızın sandığa gidip oy kullanması bir demokrasi gereğidir. Zaten demokrasinin kültüründe de bu vardır. Her vatandaş özgürce sandığa gidip hür iradesine sandığa yansıtmaktadır. Sandıktan çıkan sonuçlar da vatandaşların hür iradesine yansıtacak şekilde güvene dayalı olmalıdır. Bizler de gelip Vali Teyfik Gür Orta Okulu’nda oyumuzu kullandık. Bizim beklentimiz Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun kazanmasına yöneliktir. Sandıktan çıkan irade vatandaşımızın özgür iradesidir hepimiz sonuca saygı göstereceğiz. Ben milletvekili olarak parlamento da Elazığ’ın sorunlarını gündeme getirmeye, sorunları çözmeye devam edeceğim. Bugünden sonra Elazığ için daha çok çalışacağım. Elazığ’da Ejder AÇIKKAPI haricindeki 3 milletvekili arkadaşımız ilk defa seçilen arkadaşlarımızdır. Birlik beraberlik içerisinde, kentin sorunlarını çözmeye yönelik, ulusal değerlerin sahiplenmesine yönelik inşallah birlikte hareket edebiliriz. Umarım Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU Cumhurbaşkanı olur ve Elazığ’da birçok farklılık yaratırız. Bugüne kadar milletvekilliğimizi, bu kentin sorunlarının sahiplenilmesi anlamında gerçekleştirdik. İktidar olursak göreceksiniz Elazığ’da öyle bir fark yaratacağız ki iddiâ ediyorum yani bir dahaki dönem herkes hizmet üzerine siyaset yapacak ve bizler bu kentte hizmet endeksli bir siyaset anlayışını oturtacağız. 20 yıl boyunca yapılanlar ile bizim iktidarımızda yapılacak işleri bütün Elazığlılar kıyaslayacak. Bugün yaşanan sorunların hepsini Millet İttifakı iktidarında bizler en kısa sürede çözeceğiz. Bizler bu dönem de yine Elazığ siyasetinde farklılığı yaşatacağız.” Diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ BAŞKAN ADAYI DURAN’A SEBZE HALİ ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

gürsel2
Vekil EROL, Millet İttifakı Adayı Kemal KILIÇDAROĞLU'nun seçimi kazanması halinde Elazığ'ı farklı günlerin beklediğini belirterek, ‘’Sayın KILIÇDAROĞLU, Cumhurbaşkanı olması halinde Elazığ'ı farklı ve güzel günler bekliyor. Elazığ hak ettiği hizmetlere ve daha güzeline Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Cumhurbaşkanı seçilmesiyle kavuşacak.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi