HALKIN MESAJI; “HERKES HER ZAMAN ALDATILAMAZ” HALKIN MESAJI; “HERKES HER ZAMAN ALDATILAMAZ”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ayrıntı Programına Bağlandı 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol geçtiğimiz aylarda Kanal 23’te yayınlanan Ayrıntı programında kendisine prostat kanseri teşhisi konulduğunu söylemişti. Gürsel Erol tedavi için Ocak ayında ameliyata girmiş ve ameliyatın ardından yaptığı açıklamada ameliyatının başarıyla geçtiğini açıklamıştı. Tedavisinin ardından ilk kez Elazığ’a dönen Milletvekili Gürsel Erol tekrar Kanal 23 ekranlarında yayınlanan Ayrıntı programının konuğu oldu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol programda Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak’ın sorularını cevaplandırarak Elazığ gündemindeki konular hakkında konuştu.

Ayrıntı programına canlı bağlanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu; “Elazığ’ın benim hayatımda önemli rolü var. Gençliğim orada geçti Elazığ’ın kültürü benim kültürüm, Elazığlılar benim hemşehrim gönlümün yarısı orada Elazığ’ı unutmak mümkün değil. Elazığ hayatımın bir parçası, bütün Elazığlılara buradan sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Gürsel beyle bir plan yaparsak tabi Elazığ’a gelmek isterim, Elazığlılarla kucaklaşmak isterim. Gürsel bey bir halk adamı. Halkın her kesimiyle diyalog kurabiliyor TBMM’de Elâzığ’ın sorunlarını dile getirebiliyor. Elazığlıları seviyor Elazığlılar da onu seviyor. Sonuçta Elâzığ için çalışan bir milletvekili arkadaşımız. Bütün Elazığlı ve Tuncelili kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum. Sizlere de iyi yayınlar diliyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi