CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol katıldığı bir televizyon programında, Türkiye ve Elazığ gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Gürsel Erol programda yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’a gelerek kentin sorunlarıyla ilgili lansman düzenleyeceğini söyledi.

ELAZIĞ POLİSİ 'UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN' İFLAHINI KESİYOR! ELAZIĞ POLİSİ 'UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN' İFLAHINI KESİYOR!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 134 milletvekili ile Elazığ’a gelerek çözüm önerileri hakkında lansman yapacağını söyleyerek; “Sayın Genel Başkanımız her ne kadar Tuncelili olsada kendisini fahri Elazığlı olarak kabul ediyor hakikaten öyledir benim gibi. Ben doğma büyüme buradayım başkanımızda burada okumuş. Elazığ’a özel hassasiyetleri var Elâzığ’la ilgili sayın genel başkanımız önümüzdeki aylarda buraya gelecek. Elâzığ’la ilgili karar aldı. İktidarımızda Elâzığ kalkınmada öncelikli pilot il olacak. Sorunları çözülmede ilk olacak. Elâzığ’ın sorunları tespit edilecek ve genel başkanımız Elâzığ’da grup toplantısı yapacak. Bir ile böyle sorumluluk duyması çok önemlidir.  Kalkınmada öncelikli pilot il Elâzığ olacak 134 milletvekili Elâzığ’a gelecek ve burada bir lansman yapılacak. Elâzığ’ın sorunlarıyla ilgili sunum yapılacak.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi