SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
  Olay dün akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi Çortunlu Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre saat 23.30 sularında CHP Elazığ İl Başkanı Duran’a ait makam aracının önüne gelen kimliği belirsiz kişiler, aracın önünde havaya 7 el ateş ettikten sonra kaçtı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, olayı gerçekleştiren zanlıları kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.
  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ‘’Dün akşam saatlerinde il başkanımızın şahsına ait makam aracı park halindeyken kimliği belirsiz kişilerin hedefi oldu. Aracın önüne gelen şahıslar havaya 7 el ateş ettikten sonra kaçmış. Konu emniyet ekiplerine bildirildikten sonra gerekli çalışmalar yapıldı ve şahıslar yakalandı. Emniyet personelimize yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde bu tip olayların seçim atmosferini daha çok germektedir. Tüm yetkili birimlerimizin daha özverili ve gayretle çalışması gerekmektedir’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi