Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından yerel seçim süreci de başlamış oldu. 

Başlayan İl, ilçe belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliliğine adaylık başvuruları 21 Kasım ile 28 Kasım tarihleri arasında yapılacak.  Ayriyeten yasa gereği görevlerinden istifa etmesi gereken kamu görevlileri en son 1 Aralık’ta görevlerinden ayrılmak zorunda olduğu belirtildi. Olağan Kurultay süreci sonrası genel başkan dahil parti yönetiminin sil baştan yenilendiği CHP’de, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için çalışmalar hızlandı.

3440566f-fd48-48e8-9a1e-e22144506267

Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında toplanan MYK’da aday belirleme süreci ve seçim takvimi netleştirildi. Genelgeye göre büyükşehir, il, ilçe belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliliğine adaylığı için başvurular bugün başlayacak ve 28 Kasım’da sona erecek. Yasa gereği görevlerinden istifa etmesi gereken kamu görevlileri en son 1 Aralık’ta görevlerinden ayrılmak zorunda. 

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: “HEMŞEHRİLERİMIZİN SEVGİSİ VE DESTEĞİ, HİZMET AZMİMİZİ ARTIRIYOR” MİLLETVEKİLİ KELEŞ: “HEMŞEHRİLERİMIZİN SEVGİSİ VE DESTEĞİ, HİZMET AZMİMİZİ ARTIRIYOR”

Editör: Haber Merkezi