ELAZIĞ - BİNGÖL  - TUNCELİ TÜRK TABİPLERİ ODASI BAŞKANI DOÇ. DR. TOSUN OLDU ELAZIĞ - BİNGÖL  - TUNCELİ TÜRK TABİPLERİ ODASI BAŞKANI DOÇ. DR. TOSUN OLDU

HD Karakoçan FK Teknik SorumlusuEnder ÇINAR, sona eren 2021-2022 Futbol Sezonu’nun ardından TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Mavi-Beyazlı Temsilcimiz’de sportîf açıdan yaşananları ve görev sürecine dâir düşüncelerini Gazeteniz TURAN’a anlattı…
 

DENENMEYE GELEN FUTBOLCULAR VE SEÇMELER…
Teknik Sorumlu Ender ÇINAR, sezonu özetleyen anlatımında şu ifâdelere yer verdi; “2021-2022 Futbol sezonu hazırlık dönemine 12 Temmuz’da kendi tesislerimizde antrenmanlara başladık. Bir hafta başka şehirlerden denemeye gelen futbolcuları misafir ederek seçme yaptık. 1. Hazırlık döneminde futbolcularımızı fiziksel anlamda hazır olmalarını sağlamak amacıyla dayanaklılık, kuvvet, sürat, kondisyon ve core çalışmalarına ağırlık verdik. Aynı zamanda small-sided-game oyunlarına pas çalışmalarına da ağırlık verdik.”

“KISITLI KADRO VE BIRAKTIĞIM GÖREVE GERİ DÖNÜŞ!..”
2. Hazırlık dönemini Erzurum’da yaptık. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmaları yaptık. Dört tane hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda başarılı sonuçlar aldık.  Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Müsabaka döneminde de ilk 8 hafta çok iyi puan topladık. Kısıtlı bir kadromuz vardı. Kart ve sakatlık özellikle Şehmuz’un sakatlığı bizi olumsuz etkiledi. İnişli bir grafik çizmeye başladık. İki maç üst üste yenilince desteğini hiçbir zaman esirgemeyen devamlı bize her konuda yardımcı olan Tuncay Başkan ile görüşerek görevimden ayrıldım. Bıraktık, sonra 8 haftada kötü sonuçlar alan kulübümüz tekrar göreve beni getirdi.”

11. SIRA’DA TAMAMLANAN LİG, BAŞKAN’A VE TURAN’A TEŞEKKÜR!..

“Son 13 maçta başarılı sonuçlar çıkararak, iyi futbol oynayarak Lig’i 11 sırada tamamladık. Bu uzun maraton’da her zaman yanımızda olan Kulüp Başkanımız Tuncay KAYMAK ve Yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Teknik Ekip’ten kıymetli çalışma arkadaşlarım; Sinan GERÇEK, Samet ERSÖZ, Onur GÜNEY, Samet ERDEM’e ve Kulüp Müdürümüz Kamil ÇETİNDAŞ’a bu vesile ile teşekkür ediyorum, Bizleri sürekli arayarak bilgi alan, deplasmanlarda bile yalnız bırakmayan, TURAN Gazetesi Spor Servisi’ne ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Editör: Haber Merkezi