TFF 3. Lig 2. Grup’taki Temsilcimiz Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender ÇINAR, artık hazırlıklarını hafta sonunda başlayacak lige yönlendirdiklerini belirterek, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Hacettepe Maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi…
HAZIRLIK MAÇLARI VE PROVA
Yeni sezonda yeni bir kadro ile yeni bir hedef için mücadele vereceklerini belirten Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender ÇINAR; “Takım olarak sezon hazırlıklarımız kapsamında yaptığımız çalışmalar ile pres yapan, rakibinden daha çok topa sahip olan ve en kısa sürede rakip kaleye giderek burada oluşturacağımız pozisyonları skora yansıtmanın mücadelesini veren bir oyun anlayışında olacağız. Kadromuzu oluştururken bunu sağlayacak oyuncuları transfer ettik. Hazırlık maçlarımızda da bunu prova ettik.”
HEDEF PLAY-OFF’A KALMAK
“Oluşturduğumuz kadro iyi bir uyum yakaladı. Bu yıl yer aldığımız 2. Grupta gerçekten çok güçlü takımlar var. Dört beş takım iyi kadro oluşturdular. Bunlardan biri de biziz. Sezona iyi bir başlangıç yapıp bunu daha sonraki haftalara taşımak ve yeni sezon hedefimiz olan Play Off Grubuna kalacak takımlardan biri olmanın gayretinde olacağız.
Hacettepe maçı hazırlıklarımız herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan sürüyor. 4 Eylül Cumartesi günü Ankara’da oynayacağımız maça yönelik hazırlıklarımızı yapacağımız idmanlarla sürdüreceğiz.” dedi.

ELAZIĞ’DA ŞAMPİYON BATMAN ELAZIĞ’DA ŞAMPİYON BATMAN

Editör: Haber Merkezi