KEFEN PARASINI CAMİYE BAĞIŞLADI..! KEFEN PARASINI CAMİYE BAĞIŞLADI..!

Elazığ’da Cumhur İttifakı Üyeleri AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Genel Meclisi üyeleri ile Belediye Meclisi üyeleri arasında yaşanan gerginlikler günden güne büyürken, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, katıldığı televizyon programında AK Parti Elazığ Milletvekilleri’ni yalanlayarak, ‘’Pertek Köprüsü ile ilgili hiçbir gelişme yok!’’ Dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, katıldığı televizyon programında Pertek köprüsü ile herhangi bir gelişme olmadığını açıkladı. IŞIKVER; “Bu şehirde Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili bir şey konuşacak ilk kişi benim. Bayındırlık, imar, ulaştırma ve turizm komisyonunda bu şehri temsil eden tek milletvekiliyim. Pertek ve Çemişgezek’li hemşerilerim bana kızmasınlar. Köprünün yapımı için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim ama Pertek köprüsü ile ilgili hiçbir bir gelişme şu an yok.” Diye konuştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ ise sosyal medya hesapları ve katıldığı bir dizi programlarda Pertek köprüsü ile açıklama yapmanın yanı sıra STK Platformu’nun Ağustos ayı istişare toplantısında Pertek Köprüsü süreci sorulması üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir URALOĞLU’ndan proje ihalesinin önümüzdeki Aralık ayında yapılacağına dair söz aldıklarını ifade etmişti.

Editör: Haber Merkezi