Çayda Çıra Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Elazığ Defterdarlığı binası içerisinde hizmet verecek olan misafirhane düzenlenen programla tanıtıldı.  

Modern mimari ile konforun buluştuğu, ev rahatlığında ayrıcalıklı ve huzurlu bir konaklama imkânı sunulan Elazığ Defterdarlığı Misafirhanesi, şehir merkezine, sosyal alanlara ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde olan misafirhane için tanıtım programı düzenlendi. Programa AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldı.  

vlcsnap-error464_34

AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ AÇIKKAPI: HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

3’ü suit olmak üzere toplam 27 odaya, 54 yatak kapasitesine sahip misafirhane ile ilgili bilgiler aktaran İl Defterdarı Serdar Esen, “Şu anki hizmet binamız 14 bin 2922 metrekare alana sahip. Kat sayısı bodrum artı toplamda 7 kat. Binamızın yapım bedeli; 24 milyon 338 bin lira. 2 adet eğitim salonumuz, 1 adet 176 kişilik konferans salonumuz mevcut. Kuruluş amacı; şu anki iki eğitim salonumuz ve konferans salonumuzla beraber bölgenin eğitim üssü olarak planlanmakta. Aynı zamanda kamu hizmeti sunmak açısından da ilimizdeki misafirlerimizin en iyi şekilde konaklamasını sağlamaktadır. Daha önce ilimizde bina hizmet alanı yapılan binamızın tefrişat eksikliğini hissettiğimizde ilimiz milletvekillerine durumu arz ettik. Onlarda sağ olsunlar büyük çaba göstererek ilimize bu ödeneğin gelmesini sağladılar. Bizlerde sizlere hizmet olanağı sağladık. Her zaman ilimizde hizmete açığız. Kıymetli personellerimizle beraber misafir hanemiz 24 saat hizmet verecektir. Bizler Defterdarlık olarak kamu hizmeti açısından en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi