10-13 Ocak 2023 tarihleri arasında İlimizde yapılan Hentbol Yıldız Kızlar Yarı Final Müsabakalarında ilimizin başarılı takımı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü tüm rakiplerini farklı mâğlup ederek namâğlup şampiyon oldu…

BAYRAKTAR; “TÜRKİYE’DE 16 TAKIM ARASINA GİRDİK!”

Müsabakalara Elazığ Temsilcisinin dışında Batman, Sivas, Tokat ve Osmaniye temsilcileri katıldı. Müsabakaların sonunda bir değerlendirme yapan Kulüp Teknik Sorumlusu ve Başkanı İsmail BAYRAKTAR; ‘’Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz Kulüp olarak her zaman altyapılara büyük önem verdik. Şimdi verdiğimiz bu emeğin karşılığını almaya başladık. Türkiye geneli 8 grup merkezinde yapılan müsabakalar sonunda grubumuzu Şampiyon olarak tamamlayarak en iyi on altı takım arasına kaldık. Bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum. Bu sene hem Yıldız kategorisinde, hem de Gençler kategorisinde ilimize kupa getirmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu hedef çerçevesinde yapıyoruz.

ELAZIĞ 1. AMATÖRDE SEZON SONA ERDİ ELAZIĞ 1. AMATÖRDE SEZON SONA ERDİ

24-27 Ocak 2023 tarihleri arasında Adana ilinde yapılacak Gençler Yarı Final müsabakalarına katılacağız. İnşallah orda da ilimizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye Finallerine kalacağız. Bize destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.’’ Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi