AK Parti Elazığ teşkilatı seçim bölgesinde ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindekiler Harput’ta köy muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldiler.

Gerçekleşen İstişare toplantısında köy muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundular.

WhatsApp-Image-2022-08-05-at-18.38.50-1

ÖZGÜL; “HEMŞEHRİLERİMDEN DESTEK BEKLİYORUM” ÖZGÜL; “HEMŞEHRİLERİMDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ziyaretin amacından bahsederek, sorunların çözümü noktasında sürekli vatandaşlarla iç içe olduklarını söyledi.

Başkan Yıldırım: “bugün buraya sizlerle birlikte bu bölgenin ve köylerimizin sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm oluşturmak adına sizlerle beraberiz. İnşallah birazdan bütün sorun ve sıkıntıları dile getirip çözüm yolları arayacağız. Bizler zaten sizlerle iç içeyiz. Değerli milletvekilimizle beraber hem sizleri ziyaret etmek hem de sorunları yerinde dinlemek için sizlerle toplandık.” Dedi.

WhatsApp-Image-2022-08-05-at-18.38.48

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sorunların hızlı çözümü noktasında resmi kurum temsilcileri ve bürokratlarla toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyleyerek: “Kurtdere Köyümüzde Harput bölgesi muhtarlarımızla beraberiz. İnşallah köylerimizdeki sorunların çözülmesi noktasında fonksiyon icra eden bürokrat, resmi kurum idarecisi arkadaşlarımızla olduk ki burada bire bir sorunları muhtarlarımız kendilerine iletsinler ve sorunların çözümü noktasında üstümüze düşeni yapalım.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi