Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 Emeğin ve alın terinin vefa günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ; “Türkiye’nin istikrarını sürdürmesi, her alanda gelişmiş ülkeler arasında anılması devletin milletle kurduğu sağlam bağlardan kaynaklanmaktadır. Bin yıllık devlet geleneğinin tezahürü olan Türkiye Cumhuriyeti, tüm vatandaşlarına eşit imkânlar sunması ve insanı merkeze alan bir anlayışla politikalar üretmesi neticesinde daha güçlü bir yapıya ulaşmıştır. Devletimiz bu gücü özellikle üreten, ülkenin gelişmesine katkı sunan işçilerimiz, emekçilerimiz sayesinde kazanmıştır. İşçilerimiz büyük işlerin mimarıdır Her bir emekçi kardeşimizi ve tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum” dedi.
 
 DEMİRCİ: DÜNYADA GÜZEL OLAN HER ŞEY BÜYÜK EMEKLER NETİCESİNDE ORTAYA ÇIKIYOR

ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE OPERASYON: 15 GÖZALTI ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE OPERASYON: 15 GÖZALTI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlandığını ifade eden İş İnsanı Demirci; “Şüphesiz ki devletimizin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak özellikle son yıllarda işçilerimizin çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında büyük gelişmeler görülmektedir.  Dünyada güzel olan her şey büyük emekler neticesinde ortaya çıkıyor. İşçilerimizin aşkla şevkle çalışmalarının neticesinde inanıyorum ki ülkemiz daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizi bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. İş kazalarının yaşanmaması ve hiçbir ailede acının duyulmaması için iş sağlığı ve güvenliği hususunda dikkatli adım atılması gerekmektedir. İşçilerimiz büyük işlerin mimarıdır. Bu duygu ve düşünceler içinde tüm çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: İzzet TUMAY