ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Veysel DEMİRCİ, İsrail’in Gazze’de masum insanlara yönelik uyguladığı insanlık dışı saldırılarına tepki göstererek, ‘’İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu insanlık suçunu ve masum insanların üzerine yağdırılan bombaları lanetliyorum! Şüphesiz Allah'ın azabı sizin için yakındır!’’ dedi. 

image-209

İsrail savaş uçakları, dün akşam saatlerinde Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Çok sayıda kişi ölürken bir o kadar da masum insan yaralandı. İsrail, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında hastaneyi hedef aldı.  

‘’GAZZE’DE BİR VAHŞET VE KATLİAM YAŞANMAKTADIR’’ 

Gazze’deki Baptist Hastanesi (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalanması sonucu çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı belirten ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Veysel DEMİRCİ, İsrail’in masum insanlara yönelik yaptığı saldırıya sert bir dille tepki göstererek, ‘’İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son somut örneğidir. Gazze’de tarihte benzeri olmayan bir vahşet ve katliam yaşanmaktadır. İsrail, tüm dünyanın gözleri önünde insafsızca insanlığı vurmaya devam ediyor. Sivil yerleşim yerlerini hedef almaya aralıksız devam eden vahşi Siyonizm, Gazze’de bir hastaneye düzenlediği saldırıda yüzlerce masum insanı katletmiştir.

PİYASADA ÖLÜ BALIK TEDİRGİNLİĞİ PİYASADA ÖLÜ BALIK TEDİRGİNLİĞİ

aw055237_03  

‘’HASTANE BOMBALAMAK BİR İNSANLI SUÇUDUR’’ 

Hastane bombalamak bir savaş ve insanlık suçudur! Dün, İsrail’in Gazze’deki bir hastaneyi vurması sonucu yitirilen yüzlerce can, insanlık için büyük bir trajedidir. Masum insanların daha fazla kanının dökülmemesi için çaba sarf etmek insanlık adına hepimizin ortak görevidir. İsrail’in uluslararası hukuku hiçe sayarak sivilleri hedef alan saldırılarını asla kabul etmiyor ve şiddetle şekilde kınıyorum. İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu insanlık suçunu ve masum insanların üzerine yağdırılan bombaları lanetliyorum! Şüphesiz Allah'ın azabı sizin için yakındır’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi