ELAZIĞ'I İHMAL EDİLMİŞ, SEÇMENİ CEPTE GÖRÜLEN BİR ŞEHİR OLMAKTAN KURTARACAĞIZ
Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir eğitim semineri sonrasında Yerel Yönetimlerde halkla bütüncül ve kalkınmacı projeler üzerine sertifika alan Ceylan, "Belediye Başkanlığı, ezbere vaatlerle, toplumun nabzını ölmeden, istek ve sorunlarını bilmeden yapılacak bir iş değildir. Bizler Elazığ'ın sosyo kültürel yapısına uygun, güncel sorunları takip ederek ürettiğimiz ve inşallah hayata geçireceğimiz projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz" dedi.
Vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiği Ceylan: "Partimizin ve liderimiz Babacan'ın desteği, nitelikli deva kadrolarıyla ortak akılla Elazığ'ı ötelenmiş,ihmal edilmiş, geri bırakılmış, seçmenleri zaten cepte görülen bir şehir olmaktan kurtaracağız "dedi.
 
CEYLAN, YEREL YÖNETİM VE BELEDİYECİLİK KONUSUNDA EĞİTİM ALDI
DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan şehrin gelişmesine ışık tutacak projelerini anlattı. Elazığ'ın çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunu ifade eden Ceylan, belediye başkanlığı seçimleri kazanması halinde sorunları çözeceklerini ve yep yeni projelerle Elazığ'ı bölgenin gerçek anlamda bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.
EZBERE VAADLER DEĞİL, HEPSİ BİR BİR HESAPLANMIŞ GERÇEKÇİ PROJELERLE GELİYORUZ
DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Ankara dönüşünde değerlendirmelerde bulunan Ceylan Belediyecilik konusunda aldığı eğitimden ve bu doğrultuda gerçekleştirilebilir ,ayakları yere basan projelerinden bahsetti. Ceylan: '' Laf olsun diye üretilmiş projelerle halkımızın karşısına çıkmayacağız. Maddi, manevi halkımıza vereceğimiz tüm hizmetlerimizi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak projelendirdik. Diyorlar ki bütçeyi nereden bulacaksınız. Çok kolay. Talana son verecek, israfı bitireceğiz. Üretim odaklı çalışmalarla projelerimizi hayata geçireceğiz.'' dedi.
 
ELAZIĞ ÜRETEN ÇİFTÇİSİ İLE ARTIK DAHA DA MUTLU OLACAK
Verimli topraklara sahip Elazığ'da belediye olarak özellikle çiftçilerin kalkındırılması konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ceylan, çiftçilerin ve emeklilerin bu toplumda en çok ezilen kesimlerden biri olduğunu söyledi. Belediye başkanlığını kazandığı takdirde yerel yönetim olarak çiftçi ve emeklileri destekleyici projelere imza atacağını ifade eden Ceylan : '' Elazığ taşı ve toprağından bereket fışkıran bir coğrafya. Ne yazık ki tarımsal üretimi istenilen düzeye değil. Bu güne kadar hor görülen, alın terinin karşılığını alamayan çiftçilerimize DEVA Belediyeciliği ile destek vereceğiz. Söz veriyoruz. Çiftçimize alım garantili tohum desteği vereceğiz. Artık çiftçimiz belediyesi ile el ele daha hızlı, daha verimli ve geleceğinden emin üretim yapacak. DEVA belediyeciliği ile Çiftçimize can suyu olacağız.''

D3-2

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

EMEKLİLERİMİZ İÇİN HOBİ BAHÇELERİ YAPACAĞIZ, KURSLAR AÇACAĞIZ
Emekli vatandaşların içinde bulundukları durumu da iyi bildiklerini ifade eden Ceylan, biz merkezi yönetimin yapamadığını yapmaya geliyoruz. Yaşam şartlarının bu kadar ağır olduğu bir ortamda ne yazık ki emeklilerimiz de geçim mücadelesi veriyor. Hayatları boyunca çalışmış, bu günleri için devlete prim ödemesi yapmış emeklilerimiz bu ağır koşullarda yaşam mücadelesi vermeyi hak etmiyor. Emeklilerimizin sesi, umudu olacağız. Belediye olarak seçimleri aldığımızda yapacağımız ilk icraatlerden birisi de emeklilerimizin elinden alınan ücretsiz ulaşım hakkını iade etmek olacak. Onların daha keyifli vakit geçirebilecekleri, üretebilecekleri hobi alanları oluşturacağız. Böylece hem üretecekler, hem ürettiklerinden keyif alacak ve kazanacaklar. Belediye olarak Emeklilerimize ilgi alanlarına göre kurslar açacak ve ürettikleri her şeyi oluşturacağımız pazarlarda onlar adına satacağız.''
 ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ, GELECEĞİMİZE IŞIK OLMAYA GELİYORUZ
Elazığ'ın büyük bir şehir olma yolunda hızla ilerleyeceğini kaydeden Ceylan, aile yapısının korunması ve çocukların okul dışı eğitimlerine katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ceylan bu amaçla çocuklar için hem eğitici, hem eğlendirici faaliyetler gerçekleştirebilecekleri yaşam alanlarında rehber öğretmenler eşliğinde sosyalleşecekleri alanlar yaratacaklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: '' DEVA Partisi olarak büyük bir titizlikle hazırladığımız programlar çerçevesinde şehrin her kesiminin ihtiyacına cevap verebilecek çalışmalar yapacağız. Elbette her şehrin kendi dokusuna, yapısına göre beliren ihtiyaçları mevcut .Bizler de Elazığ ı iyi bilen, sosyo kültürel yapısını hem yaşayan hem de gözlemleyen yöneticiler olarak çocuklarımızı ve genlerimizi öncelediğimiz projelerimizle geliyoruz. Eğitirken eğlendiren, eğlenirken üreten çocuklarımız hem kendileri mutlu olacak hem de ailelerini mutlu edecekler. Gençleri de unutmayacağız. Onlar için de  belediyenin kültür ve sanat aktivitelerinden 25 yaşına kadar ücretsiz yararlanmasını sağlamak için kültürlü genç kart uygulamasını hayata geçireceğiz. '' dedi.

D2-2
HALKIMIZ İSRAFTAN VE KİBİRLİ YÖNETİCİLERDEN BIKTI..BİZ UMUT OLACAĞIZ, NEFES OLACAĞIZ...
Halk belediyeciliği ile, israftan uzak, üretim odaklı belediyecilik anlayışı ile fark yaratacaklarını ifade eden Recep Ceylan, Elazığ'ın sorunlarını çözecek, üretim ve istihdama katkı sağlayacak çalışmalarla Elazığ'a, Elazığlılar'a hak ettikleri değeri göstereceklerini söyledi.  Alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan turizme, sağlıktan iletişime yaşamın her alanında DEVA Belediyeciliği ile 'Mutlu Kentler' yaratacaklarını ifade eden Ceylan:'' Siyasiler, seçilmişler halka hizmet etmek için geçtikleri o makamı bir kibir aracı, kazanç makamı olarak gördüler hep. Oysa bizler, DEVA Partisi olarak seçilmişler ile seçenler arasındaki kibir perdesini kaldıracağız. Hizmet vereceğiz, memnuniyet yaratacağız.'' dedi.

Editör: Deniz TURAN