DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN Elazığ’a geldi. Yurtbaşı Ve Yazıkonak Beldelerinde vatandaşlarla buluşan Genel Başkan BABACAN daha sonra şehir merkezine gelerek, Gazi Caddesi’nde vatandaşları selamladı.  

Malatya’daki programının ardından Elazığ’a gelen Ali BABACAN’a beraberinde Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, İl Başkanı Mehmet Kangal ve partililer eşlik etti. Babacan’ın ilk durağı Yurtbaşı Beldesi oldu. Belde de vatandaşlara ilk olarak İl Başkanı Mehmet Kangal hitap etti. Başkan Kangal, “İnşallah seçime sayılı günler kala durmadan çalışıp seçim galibiyetini Yurtbaşı’nda yetkiyi aldığımızda Sayın Genel Başkanımızın dürüstlüğünü, liyakatini, ve temiz yönetimini Yurtbaşı’nda sizleri tanıtıp bu güzel Beldemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.  

Vlcsnap 2024 03 05 19H53M41S617

Genel Başkan Yardımcısı İbrahim ÇANAKÇI ise konuşmasında seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı, “İnşallah bu güzel birlikteliğimizi ve beraberliğimizi 31 Mart gecesi Seyhan Başkanımızın mazbata almasıyla taçlandıracağız. Hepinize çabalarınız için, gayretleriniz için çok çok teşekkür ediyorum, Allah’a emanet olun” dedi. Belde halkı ile buluşan Genel Başkan Babacan, değerlendirmesinde ekonomiye değindi. Genel Başkan Babacan, Ülkemiz zorlu ve sıkıntılı günlerden geçiyor. Otobüsümüzden ne zaman ayağımızı şöyle bir kaldırıma atsak, ne zaman arabamızdan herhangi bir il, ilçe veya beldeye gitsek hemen ilk önce emekliler etrafımızı sarıyor. Diyorlar ki perişanız, geçinemiyoruz. Bugün bir emeklimizin eğer oturduğu ev kendisinin değilse emekli maaşıyla yaşamak kesinlikle mümkün değil. Çiftçilerimiz feryat ediyorlar, zarar ediyoruz. Ne kadar çok üretirsek o kadar çok zarar ediyoruz. Gençler babalarının yaptığı meslekleri yapmak istemiyorlar. Baba sen zarar ediyorsun biz başka meslek yapmak istiyoruz diyorlar” dedi.  

Ülkenin yanlış yürütüldüğünü ifade eden BABACAN, ekonominin düzelmesi için ehil kadrolara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Genel Başkan BABACAN, “Bu güzel ve büyük ülkeye doğru yönetildiğinde ehil ve dürüst kadrolarla yönetildiğinde nasıl büyük bir başarıya ulaşıyor nasıl koşmaya başlıyor nasıl kanatlanıp uçuyor hepimiz çok iyi gördük. Bakın İbrahim Bey, 11 yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin Hazinesinde görev yaptı. Çok yakın çalıştık ama nasıl çalıştık dürüst ve eğil kadrolarla çalıştık. İşi ehline teslim ettik, işten anlamayana teslim etmedik. Bu bendendir diye onları göreve getirmedik. Dürüst ve eğil kadroları bütün kurumların başına getirerek adaletle ve istişareyle Ülkeyi başarıya götürdük” dedi.  

GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ! GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ!

BABACAN, depremden sonra en kapsamlı çalışmayı yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan BABACAN, “Deprem oldu. Deprem olduktan sonra en kapsamlı çalışmayı yapan siyasi parti olduk. 6 Şubat’ta deprem oldu 6 Mart’ta biz bunu açıkladık. İçinde herşey var paranın nereden geleceği bile içinde yazıyor. Sayın Erdoğan Mart ayında bir rakam açıkladı, dedi ki bir yılda 312 bin konutu yapıp teslim edeceğiz dedi. Ne oldu? . Teslime hazır olduğu iddia edilen anahtarı hazır olduğu iddia edilen konutların toplamı 46 bin. Daha henüz ben evimi aldım, oturdum diyenlerin sayısı bunun yarısı bile değil” dedi. 
 

Editör: İzzet TUMAY