Dr. Abdullah KARADAĞ, Elazığ Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını AK Parti’den yaptı. AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’na aalabalık bir grup ile parti binasına gelerek, müracaatını yapan KARADAĞ, ‘’ Ekonomisinin ağırlıklı olarak, tarım ve hayvancılık üzerine kurulu olan şehrimizi kırsal kalkınma, politikalarının ele alındığı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeyi amaç edinerek Elazığ Belediye Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum’’ dedi. 

4a960b1b-2def-4836-b89b-635ae32b5539
 
Saygıdeğer başkanım! Ak partimizin kıymetli yönetim kurulu üyeleri, Değerli basın mensupları ve değerli hazirun; ben Abdullah KARADAĞ, Elazığ doğumluyum, Elazığ'da yaşıyorum. İlk, orta, lise ve lisans eğitimimi Elazığ'da tamamladım. Akabinde yüksek lisansımı yerel yönetimler Ana Bilim Dalında yaptım. Çalışmama e-DEVLET , e-DÖNÜŞÜM ışığında, ELAZIĞ BELEDİYESİ, e-BELEDİYECİLİK  uygulamaları üzerine  yaptım. Doktoramı Kentsel dönüşüm Şehircilik ve Bölge Planlama Ana Bilim Dalında tamamladım. Ülkemizin ilk Kentsel Dönüşüm Vakfı olan KENTSEV’in Mütevelli heyeti üyesi ve Doğu Anadolu Bölge temsilcisiyim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye 100 yılına yakışır bir şekilde, "Şehirler gelecek nesillere bırakacağımız medeniyetler mirasıdır." anlayışı ile çalışacağız.

BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN ÖZÇELİK’TEN 19 MAYIS MESAJI

68e3ae2e-bd6b-4202-89fd-af2149314950

Kentsel dönüşüm şehirlerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için bir fırsattır. Belediyeler ise kentsel dönüşüm sürecinin anahtar oyuncularıdır. Ancak Unutmayalım ki, KENTSEL DÖNÜŞÜM sadece fiziksel çevreyi değil aynı zamanda toplumun kültürel, ekonomik ve sosyal dinamiklerini de şekillendirir. Şehrimizi çağın gereklerine uygun, AKILLI ŞEHİR konseptine uyum sağlamış bir kent olması için kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yapacağız. Ekonomisinin ağırlıklı olarak, tarım ve hayvancılık üzerine kurulu olan şehrimizi kırsal kalkınma, politikalarının ele alındığı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeyi amaç edinerek Elazığ Belediye Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.’’ 

Editör: Haber Merkezi