Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve şehrin altyapı sorununa neşter vurulacak altyapı yenileme projesi ilerliyor.

Elazığ Belediyesi tarafından Altyapı yenileme projesinin 3 bölge üzerinden yürütüleceği daha önce açıklanmış ve bu bağlamda 1. Bölge Yapım İşi İhalesi 20 Mayıs tarihinde yapılmıştı. 1.Bölge Yapım İşi İhalesi İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan projede Akpınar, Çarşı, Çatalçeşme, Doğukent, Esentepe, Harput, İzzetpaşa, Karşıyaka, Kırklar, Kültür, Nailbey, Mustafapaşa, Salıbaba, Ulukent, Üniversite, Yıldızbağları, Zafran ve Yeni Mahalle bölgeleri yer alıyor.

Bugün yapılan 2. Bölge Yapım İşi İhalesi ise; Aksaray, Ataşehir, Beyyurdu, Gümüşkavak, Hicret, Kızılay, Sanayi, Sarayatik ve Sürsürü Mahallelerini kapsayacak. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan ihalenin ardından sözleşme imzalanarak yer teslimi gerçekleştirilecek. Resmi sürecin tamamlanmasının ardından ise fiziki çalışmalara başlanılacak.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fırat Toplantı salonunda gerçekleştirilen Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 2. Bölge yapım işi ihalesi Kanal 23'ten canlı olarak yayınlandı.

İHALEYE KATILAN FİRMALAR

1)Alken inşaat Sanayi Ticaret Ltd, Şti. Teklifi;  298 milyon 922 bin 923 TL

2)Fetvacı Kardeşler İnşaat Sanayi Ltd. Şti. Teklifi; 329 Milyon 144 bin 781 TL

3) SD Grup Yol Yapım Anonim şirketi ile İçkale sosyal hizmetler taşımacılık, inşaat, gıda, turizm, otomotiv sanayi Ltd. Şti anonim şirketi ortak girişimi. Teklifi; 374 milyon 900 bin 990 TL

4) Gurbetoğlu İnşaat Sanayi Anonim Şirketi. Teklifi;  364 milyon 791 bin 542

5) Ziver İnşaat Taahhüt Madencilik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi. Teklifi; 320 milyon 320 bin 320 TL 23 krş.

SAKATLAR DERNEĞİ ÜYELERİNE DESTEK İÇİN KAMPANYA SAKATLAR DERNEĞİ ÜYELERİNE DESTEK İÇİN KAMPANYA

6) ÖNKA Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ile Aysel Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ortak girişim. Teklifi; 317 milyon 118 bin

7) Teknokanal İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti ile Yüner İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ortak girişim. Teklifi;  341 milyon 100 bin 630 TL

elazig-altyapi-yenileme-projesi-2-bolge-ihalesi-gerceklestiriliyor_33f02 (2)-1

Editör: Haber Merkezi