Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, haftanın son gününde mesai bitiminden sonra Elazığ’da bulunan kamu kurumlarının bölge ve il müdürleriyle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Şehrin kalkınması ve daha güzel yarınlara ulaşması için yürütülen projeler hakkında geniş ve kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, çalışmalar ve projeler ön plana çıktı.

Milletvekili Keleş, toplantının ardından yaptığı açıklamada, şehrin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, projeleri hızla hayata geçirmenin önemine vurgu yaptı. Elazığ’ın geleceğini şekillendiren projelerin yakından takipçisi olacaklarını belirtti. “Elazığ’ımızı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” diyen Keleş, şehirdeki kalkınma ve yatırımların sürdürülebilirliği için kamu kurumları arasındaki işbirliğinin önemini bir kez daha dile getirdi.

IŞIKVER: AZİZ HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ… IŞIKVER: AZİZ HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

Toplantı sırasında Keleş, bölge ve il müdürlerinin gayretleriyle gerçekleştirilen projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aziz şehrimize kazandırdıkları hizmetlerden dolayı kıymetli müdürlerimize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Samimi bir atmosferde geçen toplantı, Elazığ’ın geleceği için atılacak yeni adımların planlanmasıyla sona erdi. 

Editör: İzzet TUMAY