DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep CEYLAN, seçim çalışmaları kapsamında yoğun ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnaflarla bir araya gelen Ceylan DEVA Belediyeciliği'ni anlatıyor. Esnaf ve vatandaşlar da büyük bir ilgi ile dinleyerek sorular soruyor. Her sorunun cevabını da büyük bir cesaretle yanıtlayan Ceylan'ı vatandaşlar tanıdıkça seviyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında İzzetpaşa Mahallesi'nde bir takım ziyaretlerde bulunan Ceylan vatandaşlara istek ve taleplerini de soruyor. Her talebi, her sorunu not alan Ceylan, çözümler konusunda da istişarelerde bulunuyor.

DEVA Partisi İl Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Başkan Adayı Ceylan sonrasında yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi;

 ELAZIĞ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ DEVA PROJELERİ VATANDAŞIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK

Bu gün İzzetpaşa Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onlar anlattı, biz dinledik. Onlar dinledi biz projelerimizi, DEVA Belediyeciliği'ni anlattık. Şükürler olsun ki büyük bir dikkatle ve ilgi ile bizleri dinlediler. Projelerimizi büyük bir memnuniyetle karşıladılar. Ve bir kez daha bize inandılar. İnşallah 1 Nisan'da vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmek için tüm kadrolarımızla iş başında olacağız.

HANIMLAR MECLİSİ...HEM İSTİŞARE HEM ÇÖZÜM.

Bizlere en çok soru ve talep yönelten kesim kadınlarımız oldu.  Bu da gösteriyor ki kadınlarımız takip ediyor, gözlemliyor , soru ve taleplerini açıkça dile getiriyor. İşte bu yüzden Belediyemiz öncülüğünde kurulacak HANIMLAR MECLİSİ Projemiz büyük bir beğeni aldı. Çünkü siyasetten uzak ama yaşamın tam  da içinde, toplumun eğitimden sağlığa, kadın istihdamından, üretimine kadar her alanında kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Çünkü biliyoruz ki hayatlarımızın güzelleşmesi , yaşam kalitemizin artması iyi bir yönetim kadar kadınlarımızın varlığı ile mümkün olacaktır. Kadın istihdamında artış yapacağız. 

MUHTARLAR MECLİSİ KURACAK, HER MAHALLENİN SORUNLARINI BİLECEĞİZ

Yerel yönetimin en temelinde bulunan muhtarlarımızla bir MUHTARLAR MECLİSİ kuracağız. Elazığ'ın her mahalle ve köy muhtarının katılacağı bu mecliste muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları bizlere anlatacak, çözüm önerilerini sunabilecekler. Bizler de ortak akılla her mahalle ve köyümüze talepleri doğrultusunda hizmetler götüreceğiz. Ezbere yapılan hizmetlerden, ayda yılda bir verilen hizmetlerden kurtulacak vatandaşlarımız. Böylece  hem muhtarlarımız mahallelerindeki sorunların çözümünü direkt olarak dile getirebilecek, hem de belediye hizmetleri yerinde ve zamanında verilebilecek.

Editör: İzzet TUMAY