Elazığ’ın içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Elazığ İçme Suyu 2. Kısım İhalesi’ sonucu belli oldu.

İŞ İNSANI OĞUZHAN SARI'DAN YENİ YIL MESAJI İŞ İNSANI OĞUZHAN SARI'DAN YENİ YIL MESAJI

Kamuoyuna ilk kez 2008 Yılı’nda duyurulan içme suyu ihtiyacını karşılamak için Hamzabey Barajı’ndan alınacak hamsuyu, artıma tesisinden şehir şebekesine bağlayacak olan ana hatların yapımını kapsayan “Elazığ İçme suyu İsale Hattı 2. Kısım” ihalesi sözleşmesi DSİ Genel Müdürlüğü ile ihaleyi kazanan Ziver Holding arasında imzalandı.

ELAZIĞ İL MERKEZİ VE BELDELER’İN SUYU

DSİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Kemal KÖSEĞLU ile birlikte sözleşmeye imza atan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Veysel DEMİRCİ, yaptığı bilgilendirmede; “Elazığ İçme suyu İsale Hattı 2. Kısım işi kapsamında toplam 39,5 km isale hattı ve terfi merkezleri inşa edilecek.  Bu suretle Elazığ İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sular, yapılacak olan bu iletim hatlarıyla ilgili depolara aktarılacak ve Elazığ il merkezi, Akçakiraz, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinin içme ve kullanma suyu ihtiyaçlarının Hamzabey (Baltaşı) Barajı’ndan temin edilmesi sağlanacaktır. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.

Editör: Haber Merkezi