Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Kültür Derneği, üyelerine iftar yemeği verdi. 

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin AÇIK’ın sponsor olduğu iftar yemeğine yaklaşık 500’e yakın üye ve davetli katıldı.

ELAZIĞ’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 YARALI ELAZIĞ’DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Dernekten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “22. Dönem Adalet Bakanı Cemil ÇİÇEK, 58 ve 59. Hükümet İçişleri Bakanımız Abdülkadir AKSU, 58 ve 59. Hükümet Bilim ve Sanayi Bakanımız Ali COŞKUN, Ak Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Necati ÇETİNKAYA, CHP Ankara Milletvekili Nihat YEŞİL, 22. Dönem Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Abdülkadir TÜRKOĞLU, Ankara Yenimahalle Kaymakamı Türker ÇAĞATAY, Valilerimizden Enis YETER, Yargıtay Üyesi Abdulkadir GÜNGÖREN Gazeteci Yazar Yavuz DONAT, Halil ALIŞ, Enis Yavuz YILDIRIM, Muharrem SELÇUK, Kadir Taner ESER, Ömer Sami YAPICI, Mehmet SOĞUKPINAR, Mehmet Nuri YILMAZ,  Elazığ Vakıf Başkanı Mehmet ÇAĞLAR ve Yönetimi, Yargıtay, Sayıştay, Danıştay Üyeleri ve Daire Başkanları, Sayıştay Eski Başkanı Recai AKYEL, Elazığ Dernekler Federasyon Başkanı Prof.Dr. Haşim ÇAKIRBAY ve Yönetimi, Harput Derneği Başkanı Süleyman KÜRKLÜOĞLU ve Yönetimi, Baskil Dernek Başkanı Sabri UYANIK ve Yönetimi, Maden Dernek Başkanı Serdar KESKİN, idareci ve bürokratlar Genel Başkanı Yücel CAN, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet  KAYABAŞ, Tahsin TUNCAY, Sürur KIR, Hamdi BÜYÜKTAŞ, Prof.Dr. Akın AKTAŞ, Prof.Dr. Türker EROĞLU, Yaşar DEMİRHAN, Muhammed URHAN ve bir çok İş Adamı Bürokrat ile hemşehrilerimiz programımıza katılım sağlamışlardır. Ankara Gölbaşı’nda bulunan Gölan Tesisleri’nde düzenlemiş olduğumuz iftar programımızda Kuran-ı Kerim tilaveti ve Derneğimiz Üyelerinden oluşan Grup tarafından Tasavvuf Müziği dinletisi verilmiştir. İftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan Başkent Postası Ankara Temsilcisi Serdar NALCI Bey ve ekibi fotoğraf ve çekimler yaparak katkı sunmuşlardır.

            Tüm katılımcılarımıza ve hemşehrilerimize davetimize katılımlarından dolayı başta Ben Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN ve Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi borç bilirim. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ayrıca davet programımıza sponsor olarak katılım sağlayan ve maddi desteklerini bizlerden esirgemeyen İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin AÇIK Hanımefendiye plaket takdimi ve teşekkürlerimizi ilettik ve programımız gece geç saatlere kadar devam etmiştir. “

Editör: Haber Merkezi