Elazığ Türk Ocağı, yarın saat 19.00’da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle bir panel düzenleyecek.  

ELAZIĞ’DA ‘SARI BENEKLİ SEMENDER’ GÖRÜLDÜ ELAZIĞ’DA ‘SARI BENEKLİ SEMENDER’ GÖRÜLDÜ

Elazığ Türk Ocağı, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı münasebetiyle panel düzenleyecek. Panele İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Korkmaz, İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacı Bayram Kaçmazoğlu, Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik konuşmacı olarak katılacak.

WhatsApp_Image_2023-10-26_at_13.23.05

Yöneticiliğini Prof. Dr. Mehmet Çevik’in yapacağı panelde 100. yılında Cumhuriyetimizin geçmişine ve geleceğine ilişkin konular masaya yatırılacak.  

27 Ekim 2023 tarihinde (yarın) saat 19:00’da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Türk Ocağı Başkanı Doç. Dr. Yavuz Haykır, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda 100 yıl boyunca, Türk milleti değerlerine sıkı sıkıya bağlı kalmış ve bu değerlerin ışığında ilerlemiştir.

WhatsApp_Image_2023-10-26_at_13.23.05_2

Cumhuriyetin 100. yılı, bu değerlerin ve ulusal birliğin kutlandığı, geçmişin büyük başarılarının ve gelecekteki umutların bir araya geldiği anlamlı bir kilometre taşıdır. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz panele tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi