İzzet TUMAY- Elazığ'da öğle saatlerinde etkili olan gökgürültülü sağanak yağış, hayatı felç etti. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı şiddetli yağış ve fırtına Elazığ'da aralıklarla etkili olurken, gök gürültülü sağanak yağmur nedeniyle her yağış sonrası olduğu gibi Elazığ cadde ve sokakları sele teslim oldu. 

VALİ KOLTUĞUNA OTURDU, İLK İCRAATLARINDAN BİRİSİ DEPREM VE YAPI STOKU OLDU VALİ KOLTUĞUNA OTURDU, İLK İCRAATLARINDAN BİRİSİ DEPREM VE YAPI STOKU OLDU

bb448e1a-7013-4cf9-8a0a-01ff2a1bd4b0

Sağanak yağış, hayatı adeta felç ederken bir anda bastıran yağış, cadde ve sokakları adeta dereye çevirdi., Trafikte seyir halinde olan araç sürücüleri de zor anlar yaşadı. Kent merkezinde etkili olan yağmurun ardından kısa süreliğine de olsa şehrin birçok noktasında hayat durma noktasına geldi. 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış (21-50 kg/m2); yağış anında kuvvetli rüzgar beklenmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, çatı uçması ve hortum gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. 

Editör: Haber Merkezi