Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya’da düzenlenen “Altın Kayısı Ödülleri” sahiplerini buldu…
ÖZGÜN KATEGORİLERDE ÖDÜL VERİLDİ…

Türkiye’nin ilk ve tek spikerler platformu olan “Kırmızı Türk Spikerler Platformu” tarafından Malatya’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Altın Kayısı Ödülleri” töreni düzenlendi. Seçici Kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı törende özgün kategorilerde ödül verildi…

CEYLAN: BİZLERE VERECEĞİNİZ HER OY, ADALETE, REFAHA, BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAK CEYLAN: BİZLERE VERECEĞİNİZ HER OY, ADALETE, REFAHA, BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAK

SUNUCU, PROGRAM VE HABER DALLARINDA BAŞARILILAR

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Altın Kayısı Ödülleri” adıyla gerçekleştirilen ödül töreninde; Elazığ’dan Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan DİLAVER ile Son Baskı” Programı’nın Sunucusu Furkan DİLAVER “Yılın En İyi Gece Haber Spikeri” Ödülü’ne lâyık görüldü.

Gecede yine Elazığ’’dan Kanal 23 Televizyonu Programlar Müdürü Esra SER’in hazırlayıp sunduğu “Bunu Konuşalım” Programı “Yılın En İyi Güncel Sohbet Programı” Ödülü’ne lâyık görüldü.
Elazığ’dan yine Kanal 23 Televizyonu Haber Şefi ve HaberTürk Elazığ Muhabiri Bera Nur ÇAM ise “Kendi Elektriğini Üreten Esnaf” haberi ile “Yılın En İyi Haberi” Ödülü’nün sahibi oldu.

TURAN Gazetesi olarak, Yerel Televizyonlarımızın başarılı program sunucusu, programcısı ve habercileriyle ekip ve mesai arkadaşlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi