Elazığ’da bugün aniden bastıran sağanak su baskınlarına neden oldu, araçlar ve vatandaşlar yolda mahsur kaldı, Elazığ’da her yağış sonrası yaşanan su taşkınları yeniden yaşandı. Kentte cadde ve sokakları su bastı, ana caddeler göle döndü.  

3816D770 322C 4Fb3 A049 E517C23B545F

PAZARDA ‘ÇÜRÜK’ DOMATES TOPLAYAN YAŞLI KADIN YÜREK SIZLATTI! PAZARDA ‘ÇÜRÜK’ DOMATES TOPLAYAN YAŞLI KADIN YÜREK SIZLATTI!

Altyapı sorunu her yağış sonrası kentte ciddi sorunlara neden olmaya devam ediyor.  Kentte öğlen sonu başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı caddeleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı. Bugün etkili olan gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış, kentin bazı bölgelerinde su baskınlarına yol açtı.  Şehir merkezi ve birçok bölgede vatandaşlar, sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı, birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintileri oluştu, araçlar yolda, ev ve iş yerleri su altında kaldı. Sağanaktan etkilenen bazı vatandaşlar otobüs duraklarına ve iş yerlerine sığındı. Bazı alt geçitlerde oluşan su birikintisi nedeniyle trafik yan yollardan verildi. Yollarda kalan bazı araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. 

17743E92 7Db2 42Af 809B F228F0252342ELAZIĞ’DA DOLU VE SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTi 
Elazığ’da etkili olan dolu ve sağanak yağış, hayatı adeta felç etti. Bir anda bastıran dolu yağışı, cadde ve sokakları beyaza bürürken, trafikte seyir halinde olan araç sürücüleri de zor anlar yaşadı. 
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı şiddetli yağış ve fırtına Elazığ’da aralıklarla etkili oluyor. Bu çerçevede gün içerisinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur, daha sonra doluya dönüştü. Kent merkezinde etkili olan yağmurun ardından aniden bastıran şiddetli dolu, kentin birçok noktasında hayatı durma noktasına getirdi. Cadde ve sokaklarda seyir halinde olan sürücüler de zor anlar yaşadı. 

VATANDAŞLARDAN DEREYE DÖNEN YOLA ‘KASALI’ ÇÖZÜM 

Elazığ’da etkili olan sağanak yağış sonrasında caddeler adeta dereye dönerken, bazı araçlar yolda kaldı. Sokak üzerinde bazı vatandaşlar ise yola koydukların sebze kasası yardımı ile karşıya geçti. 

A W195160 01
Dolu ile birlikte kendini gösteren gök gürültülü sağanak yağmur, kentin birçok noktasında hayatı durma noktasına getirdi. Kentte bazı noktaları göle dönerken araçlar ise mahsur kaldı. Dereye dönen sokak üzerinde bazı vatandaşlar ise suyun içerisine koydukların sebze kasası yardımı ile karşıya geçti. 

Editör: Haber Merkezi