Elazığ'da hissedilen bir deprem meydana geldi... Depremin merkez üstü merkez olarak açıklanırken, deprem Elazığ’ın yanı sıra Diyarbakır, Malatya ve Bingöl illerinde de hissedildi.
Saat 03:25'de meydana gelen depremin şiddetinin AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre 4.7 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

Image 998

Vatandaşları uykudan uyandıran kısa süreli şiddetli deprem şehrin genelinde hissedildi. Depremin ardından Elazığ Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada;  deprem nedeniyle AFAD ve 112'ye herhangi bir hasar ihbarı yapılmadı belirtildi.

VALİ TORAMAN: TARAMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Elazığ’da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ömer Toraman, “Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor” dedi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 03.25’te merkez üssü Elazığ'ın olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 14 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.
Deprem sonrasında Elazığ Valisi Ömer TORAMAN, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Beef6Ad5 4Dee 4C97 8A40 E982A6B9Cb69

IŞIKVER: AZİZ HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ… IŞIKVER: AZİZ HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

AFAD: ELAZIĞ - MERKEZ 4.7  

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıklarken merkez üstünün Elazığ Merkez bölgesi olduğunu bildirdi. AFAD depremin yerin 13 km altında gerçekleştiğini duyurdu.  

Ekran Görüntüsü 2024 03 30 033119

Editör: İzzet TUMAY