Elazığ’da Ramazan ayı ile birlikte zaman geçirmek için vatandaşların uğrak yerlerinin başında gelen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda renkli görüntüler yaşanırken meydan adeta emeklilerin vazgeçilmez mekânı haline gelmiş durumda.
Kimi vatandaşların bankların üzerinde uyuya kaldığı görülürken, çoğunluğunu emeklilerin oluşturduğu vatandaşların ise orucun verdiği etkiyle meydanda bulunan oturma banklarını tıklım tıklım doldurmaları dikkatlerden kaçmadı. Elazığ Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulduktan sonra büyük rağbet gören, özellikle Ramazan ayı ile birlikte zaman geçirmek için en çok tercih edilen bölgelerin başında gelen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çarşı merkezinde olması da ayrı bir avantaj olarak gösteriliyor. Emekliler için ‘sohbet’, gençler için ise dinlenme mekânı haline gelen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı; Ramazan ayı ile birlikte insanların vazgeçilmezi haline geldi.

1De

ELAZIĞ ÜVEY EVLAT MI? ELAZIĞ ÜVEY EVLAT MI?

YAVUZ; ‘’EMEKLİYİZ VE BAŞKAYAPACAK İŞİMİZ YOK!


Gazeteniz TURAN’ın objektiflerine konuşan Ozan YAVUZ isimli vatandaş, “Buradaki insanlar genelde emekli kesim veya birçoğu işsiz kişilerden oluşuyor. Kimi dinlenmek, kimi oturmak, kimi muhabbet edip zaman geçirmek bu meydanda bulunuyorlar. Emekliyiz, yapacak işimiz yok. Malum Ramazan ayındayız, zaman geçirmek için bu meydanı tercih ediyor. Çevremiz, arkadaşlarımız hep buraya geliyorlar. Oturup muhabbet ediyor ve zaman geçiriyoruz.’’ Dedi. 

Editör: İzzet TUMAY