Futbolda 8. bölge Hakem ve Gözlemci Semineri ile hakem atletik testi Elazığ’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Elazığ yeni bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Futbolda her sezon öncesinde yapılan hakem ve gözlemci bölge toplantılarından biri de ilimizde yapıldı. İstiklal Marşımız ile başlayan ve 11 vilayeti kapsayan 8. Bölge Hakem ve Gözlemci Semineri ve atletik sınavı yaklaşık 150 hakem ve gözlemci katılımıyla 13 Ağustos Pazar günü Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanı Prof. Dr. İnanç Özgen, seminerin Türk futboluna önemli katkılarda bulunmasını ifade ederek desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

ÖZEL SPORCULAR MASA TENİSİ İL ŞAMPİYONASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÖZEL SPORCULAR MASA TENİSİ İL ŞAMPİYONASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

vlcsnap-error187_35Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da Elazığ’da gerçekleştirilen hakem ve bölge toplantısının ilimiz için çok önemli olduğunu ifade ederek bu seminerlerin daha artması temennisinde bulundu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Adnan Akbulut ise futbol semerinin anlamına dikkat çekerek 9 Temmuz tarihinde hayatını kaybeden Öykü Akyazı’yı rahmetle andı… Seminerde hayatını kaybeden hakem Öykü Akyazı’nın ailesine plaket takdim edildi.  

8. Bölge Sorumlusu Ziya Çetin ise çalışmalar ve gerçekleştirilecek seminer hakkında bilgiler verdi. Seminerin ardından saat 18.00’da Gençlik Merkezi Münir Yılmaz Sentetik Sahasında 8. Bölgede görev yapan hakemlerin atletik testleri gerçekleştirildi. 

Editör: Haber Merkezi