Seçimleri için geri sayım başlarken, aday adaylığı açıklamalarıyla Elazığ’da siyâsî arena da ısınmaya başladı…
ÇEŞİTLİ PARTİLERDEN RESMEN AÇIKLAMA YAPAN İSİMLER…
Elazığ’da ilk olarak İş İnsanı Yüksel ERCAN, İYİ Parti’den Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklamıştı.

02-FOTO-2-  SEMİH IŞIKVER

ERCAN’ın ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden Semih IŞIKVER İl Başkanlığı görevinden istifa ederek 2023 Genel Seçimleri için Milletvekilliği Aday Adaylığını duyurdu.
Bu gelişmelerin ardından kısa süre sonra 3 isim daha çeşitli partilerden Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklamasında bulundular.
Elazığ’dan 2023 Genel Seçimleri öncesinde son olarak aday adaylığını resmen açıklayan isimler şöyle;

03-FOTO-3- HASAN TUNÇ

MHP’DEN HASAN TUNÇ
Hasan TUNÇ, Milliyetçi Hareket Parti’sinden Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. TUNÇ; “Davamız uğruna, çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Bilgi, birikimlerimizi ve tecrübelerimizi ilimiz ve ülkemiz adına Kızılelma hedefimize ulaşmak umuduyla kullanacağız. Bizler, hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık ve olmayacağız. Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin önderliğinde ülkemizin menfaati için her zaman sonsuz bir mücadele gerçekleştireceğiz. Aday Adaylık sürecinde bizlere destek olan dava büyüklerimize, ülkücü camiamıza, aileme, arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Rabbim bizlere Ülkemiz adına hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” Açıklamasında bulundu.
04-FOTO-4-  AV. CENGİZ GÜLAÇ

AKP’DEN AV. CENGİZ GÜLAÇ
Son dönemde Elazığ Yerel Basını’nın yanı sıra ulusal basında yazdığı yazılar, ayrıca Yerel TV’de katıldığı programlar ile tanınan Av. Cengiz GÜLAÇ da 2023 Yılı’nda yapılacak Genel Seçimler öncesinde AKP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Av. GÜLAÇ, “2023 seçimleri malum olduğu üzere sürekli tartışılan ve konuşulan bir süreç. Bu yolda birçok arkadaş gibi ben de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığına karar verdim. Allah nasip ederse aday adayıyım. İlerleyen süreçte Cumhurbaşkanımız taktir ederse önce şehrimize sonra ülkemize elimizden geldiği sürece hizmet etmeye çalışacağız.” Diye konuştu.

GÜL’DEN ‘SEÇİM’ ANALİZİ! GÜL’DEN ‘SEÇİM’ ANALİZİ!

05-FOTO-5-  MUSTAFA KEMAL ATİKELER (2)

İYİ PARTİ’DEN PROF. DR. MUSTAFA KEMÂL ATİKELER
Son olarak Prof. Dr. Mustafa Kemâl ATİKELER de İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. ATİKELER; “Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanlarında ciddi sıkıntılar var. 20 yıldır iktidarda olan AKP ve halktan uzak saraylarda yaşayanların halkın sorunlarını çözmesini beklemek ve istedikleri son bir fırsatı daha vermek ülkemizin geleceğine ciddi bir darbe vuracaktır. Biz bunlardan daha iyi hizmet yapacağımızın sözünü veriyoruz. Ancak dürüst siyaset yapmak, güleryüzlü ve çalışkan olmak, vatandaşlarımızın önünü açmak, sorunlarını çözmek için var mısınız derseniz, varım diyorum. Dürüst ve çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. Şeffaf olacağımın sözünü veriyorum. Kapımın ve telefonlarımın herkese açık olacağının sözünü veriyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi