Elazığ’da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. 
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele noktasında sokak satıcılarına yönelik çalışmalar sürüyor.

SALEP BİTKİSİ TOPLAYAN 4 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI SALEP BİTKİSİ TOPLAYAN 4 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

A W146996 01

Bu çerçevede torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, 7 şüpheli tespit edildi. Düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst, araç ve ikamet aramalarında; 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet fişek, 3 parça halinde 65.25 gram Skunk maddesi, 2 parça halinde 16.70 gram esrar maddesi, 4 parça halinde 7.50 gram Metamfetamin maddesi ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından 6 şüpheliye ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan işlem yapılırken 1 şüpheli ise ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 
 

Editör: İzzet TUMAY