KEBAN BARAJ SAHASI SUCUL HAYATI ‘OLUMSUZ’ ETKİLEYECEK KARAR! KEBAN BARAJ SAHASI SUCUL HAYATI ‘OLUMSUZ’ ETKİLEYECEK KARAR!

İcra Dairelerinin etkinliğinin arttırılması amacıyla Adalet Bakanlığı tarafından  hayata geçirilen Yeni İcra Modeli, Elazığ’da uygulamaya konuldu.

İCRA DAİRELERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI
Elazığ Adliyesi ek binasında uygulamaya başlanılan Yeni İcra Modelinde, birden fazla icra dairesi tek bir icra dairesi çatısı altında toplanarak, hizmetlerin uzmanlaşmış alt birimler eliyle yürütülmesi amaçlanıyor.  Bu kapsamda Elazığ Adliyesinde bulunan 3 adet İcra Müdürlüğü birleştirilerek “Elazığ İcra Dairesi” olarak hizmet vermeye başladı.

VATANDAŞA KALİTELİ HİZMET SUNULMASI HEDEFLENİYOR
Yeni icra dairesi,  Danışma ve Kalite Yönetim Bürosu, Esas Bürosu, Haciz Bürosu, Satış Bürosu, Mali İşlemler Bürosu, Dosya ve Arşiv Bürosu olmak üzere 6 alt bürodan oluşuyor. Yeni uygulama ile Elazığ’da yaşayan vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması hedefleniyor.

SADE BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Yeni İcra Modelinin Uygulamaya geçildiği hizmet biriminin Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Fatih ÖZTÜRK, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARİŞİT, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet YENER, Baro Başkanı Sn. Mustafa YENTÜR, C.Başsavcı Vekili Sn. Hamit ÇİFTÇİ, Tetkik Hakimi Furkan KOÇ, Hakimlerimiz ve İcra Dairesi Müdür ve personelinin katıldığı sade bir törenle açıldı.

Editör: Haber Merkezi