DAĞ KEÇİLERİ PALU KALESİ’NDE GÖRÜNTÜLENDİ DAĞ KEÇİLERİ PALU KALESİ’NDE GÖRÜNTÜLENDİ

Elazığ’da Yılın Spor Enleri ödül programı düzenlendi. Kısa adı ASKF olan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği “Yılın Spor Enleri Ödül Program’ında şehrin başarılı sporcuları, takımları ve medya kuruşları ödüllendirildi…

02-FOTO-2-  AMATÖR ÖDÜL TÖRENİ  (1)

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…
Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen programda Yılın Başarılı Sporcuları, Takımları ve Medya Kuruşları ödüle layık görüldü. Ahmet Tevfik OZAN Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, İl Özel İdare Meclis Başkanı İbrahim ŞERBET, AK Parti İl Başkanı Şerafettin YILDIRIM, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa GÜR, Spor Taban Birlikleri Başkanları, Antrenörler, Sporcular ve Basın Mensupları katıldı.
TURAN ADINA İMTİYAZ SAHİBİ MURAT TURAN ALDI…
Elazığ’ın 93 Yıllık Basın Çınarı Gazeteniz TURAN, Elazığ’da “Yılın Spor Enleri Programı”nda, Amatör Spor Dallarına verdiği destekten dolayı ödüle layık görüldü. TURAN Gazetesi adına İmtiyaz Sahibi Murat TURAN, ödülümüzü TURAN Gazetesi Köşe Yazarı ve Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun KAMAÇ’tan aldı. TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN ise, Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Sorumlusu olan İsmail BAYRAKTAR’a ödül verdi.

Editör: Haber Merkezi