Elazığlı hemşehrimiz Diyarbakır Bölgesi eski Süper Lig Hakemi ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu eski Üyesi Dr. Yıldıray ARSLAN 55 yaşında hayatını kaybetti…
 

ELAZIĞLI OLDUĞU İÇİN İTİRAZ ETMİŞLERDİ

Aile hekimi olarak görev yapan, Elazığspor’un2006-2007 Futbol Sezonu’ndaOrdusporladeplasmanda oynadığı bir maç öncesinde Elazığlı olduğu için rakip takımın itirazlarına hedef olan Elazığlı hemşehrimiz Diyarbakır Bölgesi eski Süper Lig Hakemi Dr. Yıldıray ARSLAN, basına haber olarak yansımasına rağmen TFF’nin atamayı iptal etmemesi üzerine müsabakayı yönetmiş, karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sonuçlanmıştı…
 

20 GÜN SÜREN HAYAT MÜCADELESİ
Merhum Dr.Yıldıray ARSLAN ailesi ile İzmir’de bulunduğu esnada geçirdiği beyin kanaması sonucu, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 20 gün süren hayat mücadelesinikaybeden Dr ARSLAN, Ailesi, sevenleri ve futbol camiasını yasa boğdu.
Merhum ARSLAN’ın cenazesi memleketi olan Elazığ’ın Maden İlçesi’ne bağlı Tekevler Köyü’nde 27 Temmuz Salı günü toprağa verildi.
TFF tarafından başsağlığı mesajı da yayınlanan hemşehrimizDr.Yıldıray ARSLAN’aTURAN Gazetesi olarak; Allah’tan rahmet, kederli eşi ve çocuklarına sabırlar dileriz. Tüm sevenlerinin ve spor camiasının başı sağolsun.

CENGİZ ŞEREMET HAYATINI KAYBETTİ CENGİZ ŞEREMET HAYATINI KAYBETTİ

Editör: Haber Merkezi