Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nün destekleri ile Millî Badminton Sporcusu Hasan BAYGELDİ, Litvanya’nın Palanga kentinde düzenlenecek olan 9. İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası’nda Millî Takım forması giyerek ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek…
“AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI DA İLİMİZİ DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK”
Şampiyona öncesi Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN’i ziyaret eden Millî Sporcu BAYGELDİ, desteklerinden dolayı İl müdürüne teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN ise yaptığı açıklamada; “Hasan kardeşimizi tebrik ediyoruz. Hedefleri doğrultusunda çok iyi çalışan bir kardeşimiz. Hasan elde ettiği derecelerle Millî Takım’a seçildi. Sporcumuzu İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası için Litvanya’ya göndereceğiz, Ay Yıldızlı bayrağımızı da ilimizi de inşallah orada en iyi şekilde temsil edecek.”

KURYELERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU KURYELERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

“MİLLÎ TAKIM ANTRENÖRÜ OLARAK İLİMİZDE BİRÇOK SPORCU YETİŞTİRECEKLER!..”

“Badminton’da deneyimli hocalarla çalışıyoruz. Hasan ve onunla birlikte spor yapan Millî Takım’da yer alan Elazığlı sporcularımız ilerleyen zamanlarda Millî Takım Antrenörü olarak ilimizde birçok sporcu yetiştirecekler. Sporcumuz Millî Takım Kampı’na katılmak üzere Edirne’ye gidecek oradan da Avrupa Şampiyonası için Litvanya’ya geçecek. Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticilerine ve Hasan gibi mücadele eden millî sporcularımıza ve hocalarımız Emre DEMİRELLİ ile İrfan ATAŞ’a başarılar diliyoruz. İnşallah Litvanya’dan başarılarla gelecek, buraya kadar gelen siz değerli basın mensuplarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi