Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG’un araç teslimatı ve test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ’da Anadolu – Kırmızı renk TOGG aracını teslim alan Süleyman SALMAN isimli vatandaş mutluluğunu Gazeteniz TURAN ile paylaştı.

Böylesi bir aracın ülkemize kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman SALMAN, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi; ‘’TOGG’un çıktığı gün bende yazılmaya ve kalıtılmaya karar verdim.

WhatsApp Görsel 2023-10-14 saat 18.37.24_3a1775c0

ELAZIĞ ÜVEY EVLAT MI? ELAZIĞ ÜVEY EVLAT MI?

Elazığ’da 3.’ncü sırada olarak TOGG’u bize teslim ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Beklediğimizin üzerinde bir araç hem kaliteli hem de muazzam bir araç. Herkese bu aracı gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum, alsınlar. Dizayn olarak, konfor olarak eski arabamdan çok daha iyi. Ayrıca yakıt bakımından çok faydalı. Şehir içi 55-60 kuruş, uzun yolda 1 TL yakıyor. Yol tutuşu, gidişi, konforu çok iyi ve diğer segmentte ki araçlarla asla bir tutulmaz. Beklentilerimizin üzerinde hayallerimizin ötesinde bir araç. İnşallah herkese nasip olur, herkes alabilir.’’ Diye konuştu

Editör: Haber Merkezi