Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Miraç AYAZ ile Yürütme Kurulu Üyeleri, Elazığ Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. Yapı sektörünün çözüm bekleyen meselelerinin konuşulduğu ziyârette, AYAZ ve arkadaşları Elazığ Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin SÜT ile Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini ilettiler…

İSTİŞARELER HEYETLER ARACILIĞIYLA DEVAM EDECEK!

Ziyarete ilişkin yapılan değerlendirmede; İl ekonomisi, kentleşme süreci ve sektörün içinde bulunduğu durumlar hakkında istişarede bulunulduğu, bu istişarelerin, temsilcilerden oluşan heyetler aracılığı ile düzenli olarak devamının sağlanacağı, paydaşlar arasındaki sorunların il bazında çözümü konusunda da ortak hareket edilmesi için gerekli girişimlerin başlatılmasının plânlandığı ifade edildi.

ETKİLİ İLETİŞİM VE İŞ BİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRME… 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç AYAZ, “Mesleki anlamda önemli sorunlarımız var ve bu sorunlarımız sektörümüzün ortak sorunları. Biz ELMÜTDER olarak meslek odalarımız ile etkili iletişim anlamında iyi bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirmek ve daha da yukarılara çıkartmak istiyoruz” diye konuştu.

PROF. DR. AÇIK, ‘KADIN KURUCULAR 100’ LİSTESİNDE 9. SIRAYA YÜKSELDİ PROF. DR. AÇIK, ‘KADIN KURUCULAR 100’ LİSTESİNDE 9. SIRAYA YÜKSELDİ

Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin SÜT ise ziyâret dolayısıyla yaptığı açıklamada gerek mimarların, gerekse mühendis ve müteahhitlerin sektörün birer parçası olduğunu belirterek; “Bu kapsamda, mesleki örgütleri ve kuruluşları birbirinden ayrı değerlendiremeyiz. Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği ile sektörün çözüm bekleyen meselelerinde her zaman bir araya gelebiliyor, bunları konuşabiliyoruz. Bu işbirliğini daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Mimarlar Odası olarak buna açık olduğumuzu belirtmeliyim” Dedi.
 

Editör: Haber Merkezi