İzzet TUMAY - Ağustos ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanmış, 52 ilin emniyet müdürü değişmiş, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Adnan KARAYEL atanmıştı. 

Atanmasında 1 ay bile dolmadan kentteki asayiş olaylarına anlık müdahale ve özellikle silah kaçakçılığına, uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan operasyon sayılarının artması kamuoyunda Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan KARAYEL’in göreve ‘hızlı’ başladığı yorumlarına neden oldu. 

SİLAH KAÇAKÇILIĞI VE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK 

Özellikle son günlerde ilimizde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyonlarda çok sayıda silah, mermi ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, vatandaşları huzur ve güveni adına yapılan asayiş uygulamalarında ciddi bir artış söz konusu. Müdür KARAYEL’in Elazığ’da göreve başlamasıyla birlikte asayiş uygulamalarına hız verilmesi dikkat çekiyor. 

silah-kacakciligiyla-mucadele19082023

AYNI GÜN İÇİNDE 2 OPERASYON, ÇOK SAYIDA SİLAH, FİŞEK, KOKAİN VE HAP! 

Daha bir gün içinde emniyet ekiplerinin yaptığı operasyonda; 3 adet ruhsatsız 7.65 mm tabanca, 3 adet 7.65 mm tabancalara ait şarjör, 1 adet ruhsatsız 9 mm tabanca, 3 adet 9 mm tabancaya ait şarjör, 88 adet 7.65 mm, 13 adet 9 mm, 50 adet 22 kalibre fişek olmak üzere toplam 151 adet fişek ele geçirildi. 

narkotik-suclarla-mucadele-19082023

Yine aynı gün Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, bin 345 adet uyuşturucu hap ve 104,24 gram kokain maddesi ele geçirildi.  Emniyetin son günlerce sıkça yaptığı asayiş uygulamaları ve elde edilen başarılı sonuçlar nedeniyle Müdür KARAYEL ve emniyet mensupları Elazığ kamuoyunda sıkça konuşulmaya ve takdir edilmeye devam ediliyor. 
 

‘’AMAÇLANAN ‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’DİR!’’ ‘’AMAÇLANAN ‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’DİR!’’

Editör: Haber Merkezi