Elazığ’da Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde engelliler arasında düzenlenen dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu…

KURUM AMİR VE YETKİLİLERİ DE KATILDI
Elazığ'da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda kalan engelliler arasında dostluk maçı yapıldı. Etkinliğe katılım sağlayan her iki takıma kupa, bütün engellilere ise madalya verildi.
Etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait ÇEÇEN, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Faruk AYDIN, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Çetin ÖZMEN, Hazar Baba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cevdet SAYDAM, kurum yetkilileri ve engelliler katıldı.

ÇEÇEN; “SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Engelliler Haftası olması münasebetiyle engelliler ile birlikte maç yaptıklarını ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait ÇEÇEN, ‘’Engelleri engelsiz hale getirmek için özel bireylerimiz ile bir araya geldik. Keyifli bir etkinlik oldu. Allah'a şükürler olsun ki sosyal devlet olma imkânlarını fazlası ile vermeye çalışan bir kurumuz. Özel bireylerimize yönelik sosyokültürel etkinliklerimiz devam edecektir.’’ Dedi.

ELAZIĞSPOR’UN KONUĞU KELKİT HÜRRİYETSPOR ELAZIĞSPOR’UN KONUĞU KELKİT HÜRRİYETSPOR

Editör: Haber Merkezi