Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, Elazığ'da seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Elazığ'da 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol,  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milletvekili Erol son olarak, millet ittifakı ortağı Demokrat Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti yetkilileriyle bir araya geldi. Görüşmede seçim stratejisi ve çalışmaları ele alındı. Erol, seçimler öncesinde ortak hareket etmenin önemine vurgu yaparak, millet ittifakının Elazığ'da zaferle çıkacağına inandığını dile getirdi.

MİLLETVEKİLİ EROL, GENÇLİĞİN SESİ OLDU MİLLETVEKİLİ EROL, GENÇLİĞİN SESİ OLDU

Ziyarette DP Elazığ İl Başkanı Tuncay Acvıl, Milletvekili Erol'a seçimlerde destek vereceklerini açıklayarak, " Sadece ittifak ortağımız olarak desteklemiyoruz aynı zamanda geçmişte Elazığ için mecliste yaptığı başarılı çalışmalarını da takdir ediyoruz. Bizler Demokrat Parti olarak, Elazığ'da millet ittifakının bir parçasıyız. Seçimlerde başarılı olmak için birlikte çalışmalıyız. Milletvekili Erol, bizim için önemli bir isim. Kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyacağız" dedi.
Erol ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Elazığ'ın tüm sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Millet ittifakı olarak, birlikte hareket ederek Elazığ'ı daha iyi bir yere getirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Esnafı, vatandaşları ve STK'ları ziyaret ederek seçmenlerle bir araya gelen Milletvekili Erol, halkın nabzını tutarak, onların talep ve önerilerini dinliyor. Milletvekili Erol, ziyaretlerinde Elazığ halkının sorunlarını ve beklentilerini yakından takip ettiğini ve çözüm önerileri sunmak için çalıştıklarını belirtti. Elazığ halkının güvenini kazanmak ve onların haklarını korumak için çalışmalarına devam edeceğini de vurguladı. 

Ziyaretlerin seçmenlerin nabzını tutmak için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erol, yerel basının güçlendirilmesi için de ellerinden gelen farkındalığı yapacaklarını kaydetti. Elazığ halkı için hizmet vermek için çalışacağını kaydeden Milletvekili Erol, seçim çalışmalarını da aynı kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. 

Editör: Haber Merkezi