Ramazan ÇELİK ile yollarını ayıran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna tecrübeli çalıştırıcı Cüneyt BİÇER’i getirdi…

Kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ramazan ÇELİK ile yollarını ayıran Temsilcimiz Elazığspor’da yeni hoca belli oldu. Bordo Beyazlılar 46 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Cüneyt Biçer ile anlaşmaya vardı. Yeni hocayla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

02- FOTO-2- RAMAZAN ÇELİK

RAMAZAN ÇELİK İLE KARŞILIKLI ANLAŞILDI VE YOLLAR AYRILDI!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, son zamanlarda aldığı kötü sonuçlardan dolayı sıkça eleştirilen teknik direktör Ramazan ÇELİK ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

TFF 3.Lig 1.Grup Temsilcimiz Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik ile yollarını ayırdı. Bordo-Beyazlı Yönetim, uzun süredir taraftarlarca eleştirilen Teknik Direktör Ramazan ÇELİK ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüp yaşanan ayrılığı resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Bordo-Beyazlı kulüpten ayrılığa ilişkin yapılan açıklamada; “Sezon başından bu yana kulübümüzde teknik direktörlük görevinde bulunan Ramazan Çelik ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı Ramazan Çelik ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

02- FOTO-2-2- RAMAZAN ÇELİK

RAMAZAN ÇELİK: “HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYDUM”

ES Elazığspor ile yollarını ayıran Ramazan ÇELİK sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, bundan sonraki süreçte Elazığspor’a başarılar diledi…

Bordo Beyazlı kulübe gelirken önündeki sıkıntıları bildiğini belirten Ramazan Çelik; “Transfer yasağı olan bir kulübe ekip arkadaşlarımız ile birlikte geldim. Burada bizden isteneni 12. Hafta itibarıyla gerçekleştirmiş bir ekibiz. Sezon başında yönetim kurulumuz ile yaptığımız değerlendirmede, bize Play-Of’tan uzak olmayalım düşme potasına da yakın olmayalım dendi. Bugün Play-Off potasından 5 puan geride düşme potasından ise 7 puan önündeyiz. Yani bizden isteneni gerçekleştirmiş bir durumdayız.” dedi.

‘’ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMANIN ÇABASINDA OLDUK!’’

‘’Ligde oynadığımız her maçta kazanmaya odaklandık. Toplam 14 puanımız var. Bu daha fazla olur muydu? Mutlaka olurdu. Şansız kaybettiğimiz puanlar var. Şansızlık yaşamamış olsaydık bugün bu takımın 17-18 puanı olacaktı. Sezon başından bugüne kadar bu takım için elimizden gelenin fazlasını yapmanın çabasında olduk. Bize Elazığspor taraftarlarının hep önyargıyla yaklaştı. Herkes bizden razıyken ayrılık yaşamak zorunda kaldık. Futbolda bunlar yaşanabiliyor. Bundan sonra ki süreçte Elazığspor’a başarılar diliyorum.’’

03- FOTO-3- CÜNEYT BİÇER

CÜNEYT BİÇER KİMDİR?

1975 İzmir doğumlu olan Cüneyt BİÇER, Türkiye’de çeşitli takımlarda yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra Azerbaycan’ın FK Bakü takımında teknik direktörlüğe adım attı. UEFA Pro Lisans sahibi olan BİÇER, Azerbaycan’da daha sonra Hazar Lenkeran’ı çalıştırdı ve Türkiye’ye döndü. Sırasıyla Nazilli Belediyespor, Çankırıspor, Balçova Yaşamspor, Altay, Çorum Belediyespor, Düzcespor, Turgutluspor, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Karşıyakaspor, 68 Aksaray Belediyespor, Eskişehirspor'u çalıştırdı. Geçtiğimiz yıl çalıştırdığı 3. Lig takımlarından 68 Aksarayspor ile Play-Off heyecanı yaşadı.

2017/2018 Sezonu’nda Altay ile şampiyonluk yaşayan teknik adam, 3. Lig’in tecrübeli hocalarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Teknik Direktör Cüneyt BİÇER, 2019/2020 Sezonu’nda 3. Lig’deki Turgutluspor’da 26 karşılaşmada 14 galibiyet 7 beraberlik 5 mağlubiyet başarısı göstererek Play-Off’ta İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı penaltılarla eleyerek takımını şampiyon yapmıştır.

BİÇER, 2009-2010 Futbol Sezonu’nda, Azerbaycan’ın Ulusal Kulüp Kupası olan ‘’ASERBAİDSCHANİSCHER POKALSİEGER Kupasını’’ kazanmıştır.

46 yaşındaki Teknik Direktör Cüneyt BİÇER, bu sezon Eskişehirspor başında çıktığı 7 karşılaşma da 1 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Tecrübeli teknik adam 3 Ekim 2022 tarihinde maddi imkansızlıklar nedeniyle Eskişehirspor ile yollarını ayırmıştı.

04- FOTO- 4- CÜNEYT BİÇER

İŞTE CÜNEYT BİÇER’İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ!

Görevde Kalma Süresi / Puan Ortalaması:

Hazar Lenkeran: 198 Gün / 1. 80 Puan

Nazilli Belediyespor: 139 Gün / 1.35 Puan

Çankırıspor: 33 Gün / 1.00 Puan

Balçova Yaşamspor: 14 Gün / 0.00 Puan

Nazilli Belediyespor: 235 Gün / 1.68 Puan

Altay SK: 391 Gün/ 1.93 Puan

Çorum Belediyespor: 32 Gün / 0.60 Puan

Düzcespor: 67 Gün / 1.55 Puan

Turgutluspor: 385 Gün / 1.97 Puan

İnegölspor: 56 Gün / 0.63 Puan

ELAZIĞSPOR SEYİRCİ REKORUNU KIRDI ELAZIĞSPOR SEYİRCİ REKORUNU KIRDI

Şanlıurfaspor: 47 Gün / 1.25 Puan

68 Aksaray Bld: 69 Gün / 1.00 Puan

Karşıyaka SK: 91 Gün / 1.29 Puan

68 Aksaray Bld: 141 Gün/ 1.67 Puan

Eskişehirspor: 75 Gün/ 0.57 Puan

05- FOTO-5- CÜNEYT BİÇER VE YARDIMCILARI

İŞTE BİÇER’İN YARDIMCILARI…

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ES Elazığspor’un anlaşma sağladığı tecrübeli teknik direktör Cüneyt BİÇER’in yardımcıları belli oldu. ES Elazığspor’da Ramazan ÇELİK’ten boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Cüneyt BİÇER’in yardımcıları belli oldu. Cüneyt BİÇER’in teknik direktörlüğünde Elazığspor’un teknik ekibinde BİÇER’in yardımcılığını Birand YAYAŞ yapacak.

Sezgin TURAN Performans Antrenörü olarak görev alacak, Cem YILMAZ ise kaleci antrenörü olarak görev yapacak. Öte yandan Teknik direktör Cüneyt BİÇER’in ayrıca Analiz hocası için de ekibine bir isim daha ekleyeceği ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi