ELAZIĞ’DA TEFECİLİK OPERASYONU: 3 GÖZALTI ELAZIĞ’DA TEFECİLİK OPERASYONU: 3 GÖZALTI

3.Lig Temsilcilerimiz Entegre Solar Elazığspor ile Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’nın yeni sezonda giyecekleri formaların markaları belli oldu…
İTALYAN SPOR MARKASI DİADORA
3.Lig Temsilcilerimizden Entegre Solar Elazığspor’un 2022-2023 Futbol Sezonu Formaları’nı alışılagelmişin dışında bir forma tedarikçisi karşılayacak.
Yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un formalarını İtalyan Spor Markası Diadora tasarlayacak.
AÇIK- KOYU SADE VE ÇUBUKLU
Kamuoyunda bilinen markaların dışında bir tercih yapan Bordo-Beyazlı ekibimizin, 2022-2023 Futbol Sezonu Formaları merakla bekleniyor. Türkiye’de ender takımların tercih ettiği İtalyan markasının Bordo-Beyazlı ekibimiz için nasıl tasarımlar yapacağı merak ediliyor. Yeni sezon formalarında sade bordo, sade beyaz ve bordo-beyaz çubuklu ağırlıklı tasarımların olması bekleniyor.
HD KARAKOÇAN FK İSE UMBRO'DA KARAR KILDI!
Geçtiğimiz sezon formalarını NIKE firmasına tasarlatan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’nın ise 2022-2023 Yeni Sezon Formalarını İngiltere menşeili Umbro Firması tasarlayacak.

Editör: Haber Merkezi