GÜNDEM

ES ELAZIĞSPOR’UN FORMALARI DİADORA’DAN!

3.Lig Temsilcilerimizin yeni sezonda giyecekleri formaların markaları belli oldu…

3.Lig Temsilcilerimiz Entegre Solar Elazığspor ile Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’nın yeni sezonda giyecekleri formaların markaları belli oldu…
İTALYAN SPOR MARKASI DİADORA
3.Lig Temsilcilerimizden Entegre Solar Elazığspor’un 2022-2023 Futbol Sezonu Formaları’nı alışılagelmişin dışında bir forma tedarikçisi karşılayacak.
Yeni sezonda TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un formalarını İtalyan Spor Markası Diadora tasarlayacak.
AÇIK- KOYU SADE VE ÇUBUKLU
Kamuoyunda bilinen markaların dışında bir tercih yapan Bordo-Beyazlı ekibimizin, 2022-2023 Futbol Sezonu Formaları merakla bekleniyor. Türkiye’de ender takımların tercih ettiği İtalyan markasının Bordo-Beyazlı ekibimiz için nasıl tasarımlar yapacağı merak ediliyor. Yeni sezon formalarında sade bordo, sade beyaz ve bordo-beyaz çubuklu ağırlıklı tasarımların olması bekleniyor.
HD KARAKOÇAN FK İSE UMBRO'DA KARAR KILDI!
Geçtiğimiz sezon formalarını NIKE firmasına tasarlatan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’nın ise 2022-2023 Yeni Sezon Formalarını İngiltere menşeili Umbro Firması tasarlayacak.