Elazığ TSO Eski Başkanı Ali ŞEKERDAĞ’ın Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıklamasından sonra, sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını duyuran Asilhan ARSLAN düzenlenen ortak bir basın toplantısıyla seçimlerde Ali ŞEKERDAĞ’ı destekleyeceğini açıkladı…
2018 tarihinde yapılan Elazığ TSO Seçimlerinde Asilhan ARSLAN’a ve ekibine destek olan Ali ŞEKERDAĞ, rahatsızlığı nedeniyle yeniden başkan adayı olmayacağını açıklayan Asilhan ARSLAN’ın ve ekibinin de desteğini arkasına almış olarak yapılacak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Seçimleri için avantaj sağlamış oldu.

03-FOTO-3-  ETSO İTTİFAKI

DEDEMAN’DA ORTAK BASIN TOPLANTISI!

EZELİ REKABET CANLI YAYINA YANSIDI! EZELİ REKABET CANLI YAYINA YANSIDI!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan ARSLAN ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali ŞEKERDAĞ ortak bir basın toplantısı düzenlediler. Elazığ Dedeman Otel'de geniş bir katılımla yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Ali ŞEKERDAĞ, kaldıkları yerden değer üretmeye ve daha ileriye taşıma mücadelesini kesintiye uğratmadan devam ettirmeye çalışacaklarını söyledi.
Sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını ve Kasım Ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ali ŞEKERDAĞ’a destek vereceğini açıklayan ETSO Başkanı Asilhan ARSLAN ise açıklamasında kişilerin gelip geçici olduğunu ifâde ederken önemli olanın misyonların ve ilkelerin devamlılığı olduğuna vurgu yaptı…
ARSLAN, ‘’SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ADAY OLMADIM’’
Basın toplantısında ilk olarak söz alan Başkan Asilhan ARSLAN, seçim sürecine hazırlanırken elinde olmayan sağlık sorunları ve bir seçim kampanyasını yürütebilecek sağlık altyapısı olmadığı için aday olmadığını belirterek; “4 yıl boyunca mevcut sağlık sorunlarımızın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini bilmediğimiz için adaylık sürecinden çekilme kararı almıştık. Bunu da tüm Elazığ kamuoyuna duyurmuştuk” ifadelerini kullandı…
‘’ŞEKERDAĞ İSİMİ MECLİSİN ALMIŞ OLDUĞU ORTAK KARAR!..’’
Seçimde Ali ŞEKERDAĞ’a destek vermesinin üç ana sebebi olduğunu aktaran Asilhan ARSLAN; “Bugün burada olmamın üç ana sebebi var. Birincisi vefa. Biz 2018 seçimleri için başkanlığa niyetlenip yola çıktığımız zaman, Ali ŞEKERDAĞ Başkanım bizim yanımızdaydı. Bizim yanımızda durdu ve bize destek verdi. O duruştan dolayı biz kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki onu mahcup etmemişizdir. O bizim için değer. ŞEKERDAĞ Ailesi ile biz akrabayız. Bir bağımız var. O da bizim için ayrı bir şeref. Bu birinci kısmı. İkinci kısmı, hep diyorum ya biz bir aile olarak, bütün olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı yürüttük. İstanbul’da tedavi gördüğüm dönemde adaylıkla alakalı süreçte devam edemeyeceğimiz söz konusu olunca; meclisimiz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’ni temsil eden arkadaşlarımız hepsi ortak bir karar aldılar. Bu karar doğrultusunda Ali ŞEKERDAĞ Başkanımızın adaylığını yeniden açıklaması hasebiyle bizler ekibimiz, bütün halde, kenetlenmiş halde ‘Ali ŞEKERDAĞ Başkanımızla yol yürümeye devam etmek istiyoruz’ kararı alınmış ve biz de bu kararın neticesinde onların ortak kararına icabet ederek, yine saygı duyarak bugün birlikteyiz.” şeklinde konuştu.

‘’FİRESİZ BİR ŞEKİLDE BU SEÇİMİ TAMAMLAYACAĞIZ’’
Kendisine destek veren mevcut Başkan Asilhan ARSLAN’a teşekkürlerini bildiren Ali ŞEKERDAĞ ise firesiz bir şekilde seçime gideceklerini ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü; Asilhan Başkanımız ve bugünkü mevcut yönetimindeki arkadaşlara da şahsım ailem ve iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Neden teşekkür ediyorum, çünkü firesiz hep birlikte yola çıkacağız. Bu altı çizilmesi gereken bir konu. Onlar bize inandılar, biz de onlara inandık. İnşallah firesiz bir şekilde bu seçimi tamamlayacağız ve arzuladığımız sonucu da inşallah alacağız.”
İŞ DÜNYASI KENDİSİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR!..”
Konuşmasında iş dünyasına çağrıda bulunan Başkan Adayı Ali ŞEKERDAĞ, İş dünyasının her şeyin farkında olduğunu, bu farkındalığın da sandığa yansıyacağını belirterek; “Bizim hiçbir şekilde kimse hakkında yanlış bir düşünce veya yanlış bir ifadelerde bulunmamız bize yakışmaz. İş dünyası her şeyin farkında, ben bu farkındalığın sandığa da yansıyacağını düşünüyorum. Ticaret ve Sanayi Odası şehrin gerçekten çok değerli bir kurumu. Ticaret dünyasını temsil eden, itibarlı, gerçekten o itibarlı duruşunu devam ettirmek adına şehrin ihtiyaçlarını ve iş dünyasının ihtiyaçları yerine getirmesi adına, gerek bürokrasi, gerek devlet kültürü ve gerek şehirdeki bürokrasi ile alakalı çok iyi istişare ve ilişkiler içerisinde olması gereken bir kurum. Allah’ın izniyle, Allah yolumuzu açık etsin. Çokta fazla detaylara girmek istemiyorum. Allah bizi mahcup etmesin.  İş dünyasının kendisine yakışanı yapacağı inancı içerisindeyim. Ben buradan ekip arkadaşlarıma, tüm herkese başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi