İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali DEMİR ve Ankara Milletvekili Eşref FAKIBABA, Elazığ’a geldi. Heyet önce partilileri ile ardından da esnaf ile buluştu. 

Demir ve Fakıbaba ilk olarak parti binasında partilileri ve basın mensupları ile bir araya geldi. Heyete ev sahipliği yapan İYİ Parti İl Başkanı Habip YAŞAR, Türkiye’nin en genç belediye başkan adayları ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Partinin Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, anketlerde partilerinin üçüncü sırada olduğunu belirterek, 1 Nisan’dan sonra Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi. Ekonominin kötüye gittiğini ifade eden İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, ülkede beyin göçü yaşandığını kaydetti. İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak ÖZGÜL de, Elazığ’da başaracaklarını ifade etti.    

MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU MİLLETVEKİLİ EROL ELAZIĞ’DAKİ FAHİŞ KİRA ARTIŞLARINI BAKAN ÖZHASEKİ’YE SORDU

DEMİR ve FAKIBABA daha sonra Gazi Caddesi’ndeki esnafları gezerek, taleplerini dinleyip, partilerinin adayı Özgül için destek istedi. 
 
 

Editör: İzzet TUMAY