Final Eğitim Kurumları Yayın Yazarları Toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi…
Final Okulları binasında düzenlenen toplantıya Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim TAŞEL ile eğitimci yazarlar katıldı.

TAŞEL: “LGS VE YKS’DE ÇOK SAYIDA SORU İSABET ETTİRİLDİ”
Sınavlarda Final Eğitim Yayınları’nda yayınlanan birçok sorunun sınav sorusuna benzer olduğunu vurgulayan İbrahim TAŞEL; “Sizleri tebrik etmek istiyorum çünkü bu yılki üniversite sınavında hem LGS’de hem de YKS’de çok sayıda soruyu isabet ettirdiniz. Yani yayınlarımızda çıkan çok sayıda soru üniversite sınavında da çok benzer biçimde yer aldı. Bana şu ana kadar arkadaşlarımız 65 soru gönderdi. Bire bir sınavla aynı olan soru. Bu da sınav soruları düşünüldüğünde çok önemli bir rakam daha çıkarmaya da devam ediyor arkadaşlar.” Diye konuştu…
TAŞEL: “BİLİMSELLİKTEN ASLA UZAKLAŞMADIK”
Yayınlarındaki soruları bilimsel tarzda hazırladıklarını belirten TAŞEL, açıklamasını şöyle tamamladı; ‘’İnanmadığımız ya da doğru olduğunu düşünmediğimiz soru politikalarının hiçbir zaman arkasından gitmedik. Bilimsellikten asla uzaklaşmadık. Başına bir tane boyalı resim koyarak altına da ne yazarsan yaz hesabıyla soru hazırlamadık. Hepsi bilimsel gerçeklere uygun ve bilimsel geçerliliği olan sorular oldu. Sorularımızda çocuklarımıza hem konuları pekiştirmeyi amaçladık hem de sınava yakın bir oluşum sağlamaya çalıştık.”

ERGÜVEN’İN YERİNE SABUNCU GELDİ! ERGÜVEN’İN YERİNE SABUNCU GELDİ!

02-FOTO-2--13
 

Editör: Haber Merkezi