Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 2. Grup’ta yer alan Temsilcilerimiz Fırat Üniversitesi GSK ile Elazığ Aksaray GSK, 23 Ekim Pazar günü, Adıyaman temsilcileriyle olan maçlarla 4. Hafta’yı geride bıraktılar...

FIRAT ÜNİVERSİTESİ 1-2 KÂHTA 02 SPOR

Ligin tecrübeli ekiplerinden Temsilcimiz Fırat Üniversitesi kendi evinde konuk ettiği Kâhta 02 Spor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak rakibine kendi sahası ve seyircisi önünde 2-1 mağlup oldu. İlk Yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başlarında yediği golle 2-1’lik skor ile geriye düşen Temsilcimiz Fırat Üniversitesi yenilgiden kurtulamadı ve skoru eşitleyemedi. Fırat Üniversitesi GSK aldığı bu mağlubiyet ile 7 Puan’da kaldı.

ELAZIĞ AKSARAY GSK LEHİNE HÜKMEN TESCÎL BEKLENİYOR!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 2. Grup’taki diğer temsilcimiz Elazığ Aksaray GSK’nın deplasmanda Adıyamanspor ile karşı karşıya geleceği müsabaka, Adıyamanspor’un sadece 4 futbolcusunun kalmasından dolayı oynanamadı. Rakip Adıyamanspor’un sahaya çıkamaması nedeniyle, karşılaşmanın Temsilcimiz Elazığ Aksaray Gençlikspor lehine Hükmen tescîl edilmesi bekleniyor.  

GELECEK HAFTA 2 TEMSİLCİMİZİN DE RAKİPLERİ ŞANLIURFA TEMSİLCİLERİ!

Aksaray Gençlikspor Lig’in 5. Haftası’nda Viranşehir Belediyespor’u konuk edecek, Fırat Üniversitesi GSK ise 5. Hafta’yı Siverek Belediyespor deplasmanında geçirecek.

BAL 1. BÖLGE 2. GRUP 4. HAFTA SONUÇLARI:

Fırat Üniversitesi 1-2 Kâhta 02 Spor

Adıyamanspor 0-3 Aksaray Gençlik (Hükmen)

GİZEM ÖZER, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ GİZEM ÖZER, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Akcadağspor 0-3 Kahramanmaraş İstiklal (Hükmen)

Elbistanspor 0-1 Dersimspor

Viranşehir BLD 0-1 Yeşilyurt Bld

12 Bingölspor 1-0 Malatya İdman Yurdu

Arapgirspor 1-0 Siverek Bld

Editör: Haber Merkezi