Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 2. Grup’ta yer alan Temsilcilerimiz

Elazığ Aksaray GSK deplasmanda, Kahramanmaraş temsilcisi Elbistanspor ile Fırat Üniversitesi GSK ise Malatya temsilcisi Malatya İdman Yurdu ile oynadığı maçlarla 6. Hafta’yı geride bıraktılar. Temsilcilerimizin 20 Kasım Pazar günü oynadığı maçlarda ise Fırat Üniversitesi GSK evinde kaybetti, Aksaray GSK ise deplasmanda yine kazanmasını bildi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ MALATYA İDMAN YURDU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ GSK 0-1 MALATYA İDMAN YURDU

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Fırat Üniversitesi GSK kötü gidişata bir türlü dur diyemiyor. Sezon başındaki kamptan geçen seneden tamamen farklı bir kadro kuran Fırat Üniversitesi GSK’nin yüzü bir türlü gülemedi. Fırat Üniversitesi GSK, kendi sahasında karşılaştığı Malatya İdman Yurdu’na 1-0 mağlup olarak, haftayı puansız geçti ve 7 puanda kaldı. Fırat Üniversitesi GSK son 5 hafta da hiç puan alamadı…

 AKSARAY GENÇLİKSPOR  (2)

ELBİSTANSPOR 0-2 AKSARAY GSK

DÖNDÜ VE ÖZER SIRBİSTAN’A GİTTİ DÖNDÜ VE ÖZER SIRBİSTAN’A GİTTİ

Bölgesel Amatör Lig’teki bir diğer temsilcimiz Aksaray Gençlikspor yine kazanmasını bildi. Sezon’un 8. Haftası’nda, deplasmanda Elbistanspor ile karşılaşan temsilcimiz, Berkay Emre Sarısu ve Enes Altun’un attığı goller ile 2-0 kazanarak, puanını 21 yaptı ve Puan durumundaki 2. sıradaki yerini korudu.

Editör: Haber Merkezi