Üniversite tercihleri sürecinde tanıtım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fırat Üniversitesi, bir ay içerisinde 10 ilde gerçekleştirilen tanıtım fuarlarına katıldı.  

Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarlarına” katılan Fırat Üniversitesi, alanında uzman akademik ve idari personeller tarafından bire bir öğrenci adaylarına anlatılarak öğrenci adaylarının tercihlerinin Fırat Üniversitesi’nden yana olmaları gerektiği belirtildi. 

ELAZIĞ'DA KPSS HEYECANI ELAZIĞ'DA KPSS HEYECANI

Son bir ay içerisinde; Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Malatya, Erzincan, Sivas, Tokat ve Amasya illerinde düzenlenen tanıtım fuarına katılarak bölgedeki öğrenci adaylarıyla buluştu. Fuarda yerini alan Fırat Üniversitesi tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.  

Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine, Fırat Üniversitesinin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. 

Öte yandan fuarlarda Elazığ’ın da değerleri öğrenci adaylarına anlatıldı.  

Editör: İzzet TUMAY