Şampiyonluğu garantileyen ve Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’ta artık prestij maçlarına çıkan Fırat Üniversitesi GSK, 17. Hafta Müsabakası’nda 1 puanla grubun son sırasında yer alan Bismil 21 Sportif Faaliyetler’le karşılaştı…

OLAYLI BİSMİL 1936 MAÇI VE BİSMİL 21 MAÇ’NA BÜYÜK ÖNLEM!.. 
Temsilcimiz Fırat Üniversitesi’nin, Diyarbakır’ın bir diğer ekibi Bismil 1936 Gençlik ile Elazığ’da oynadığı ve büyük olayların yaşandığı maçtan dolayı Bismil’de oynanan Bismil 21 Sportif Faaliyetler- Fırat Üniversitesi GSK 17. Hafta Maçı’nda geniş güvenlik önlemleri alındı.
Bismil İlçe Stadı’nda oynanan maçta yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olan Elazığ Temsilcisi sahadan 7-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Fırat Üniversitesi GSK’ya galibiyeti getiren goller; 6. ve 79. Dakikalarda Turan EKİCİ, 54. Dakika’da Ahmet PIRLANTA, 58. Dakika da Ahmet ÇELİK (penaltı), 63. Dakika’da Muhammed İDE, 70. Dakika’da Taner Çakmak ve 81. dakikada Birkan DOĞAN’dan geldi. Fırat Üniversitesi GSK, grupta oynayacağı normal sezonun son haftasında evinde 12 Bingölspor’la karşı karşıya gelecek.

YOLSPOR ŞANSINI ZORLUYOR…

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un 17. Haftası’nda Elazığ Yolspor, Çınar Belediyespor’u konuk etti.

Elazığ Münir YILMAZ (Gençlik Merkezi) Sentetik Saha’da oynanan maç orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İlk yarım saatlik dilimin ardından oyuna ağırlığını koyan Diyarbakır ekibi 39. Dakikada Ahmet EPEKİNCİ’nin golüyle öne geçti. 45+3. Dakikada Suat TURAN’la bir gol daha bulan Çınar Belediyespor, devreye 2-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıda Elazığ ekibi gol için çabalasa da çabalar sonuç vermedi ve mücadele konuk takımın 2-0’lık galibiyetiyle sona erdi. Elazığ Yolspor, normal sezonun son haftasında Dersimspor’la karşı karşıya gelecek.

KOVANCILARSPOR BAY GEÇTİ VE YERİNİ KORUDU...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 3. Grup’ta haftayı bay geçen temsilcimiz Kovancılarspor, 14 puanla ligin 7. sırasında yerini korudu. 

DEVECİOĞLU: STATÜ GEREĞİ İHRAÇ EDİLMELERİ GEREKİR DEVECİOĞLU: STATÜ GEREĞİ İHRAÇ EDİLMELERİ GEREKİR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 3. Grup’ta 17. Hafta’da oynanan müsabakalardan elde edilen sonuçlar şöyle

BAL 1. BÖLGE 3. GRUP 17. HAFTA SONUÇLARI:

12 Bingölspor 3 -  2 Dersimspor  

Bismil 1936 Gençlik 2 - 1 Karlıova Yıldırımspor

Elazığ Yolspor 0 - 2 Çınar Belediyespor

Bismil 21 Sportif 0 - 7 Fırat Üniversitesi GSK

Editör: Haber Merkezi